3 Eylül 2015 Perşembe

DENEDİM YORUMLUYORUM 134:BENRİ NANE AROMALI DİŞ İPİ

MERHABALAR HERKESE
Güzel ve sıcak sımsıcak bir günde sizler için bu ürün yorumlama yazısını yazıyorum.Umarım yayınladığım zamanda da  hava çok güzel olur.Bu ürünümü Gratis'den 200.mağaza şerefine yaptığı indirimden denemek için almıştım.İyi ki de almışım.
Gelelim bu kadar sevdiğim ürüne;
BENRİ NANE AROMALI DİŞ İPİ
Benri markasının diş ürünlerini daha önce denememiştim.Bu ürünü aldığım zaman birde diş macunu almıştım.Onu da sevdim.Bu üründe bence çok güzel ve şirin.İki üründen de memnun kalınca Benri markasının diş ürünlerine şans vermeye karar verdim.İndirimleri bekliyorum.
BENRİ NANE AROMALI DİŞ İPİ
Ürünün kullanımı son derece kolay.Benim gibi fazla diş ipi kullanmayan biri bile rahatlıkla kullanabilir.Zaten nane aroması ve bal mumu kaplaması nedeniyle de çok işe yarar bir ürün.
BENRİ NANE AROMALI DİŞ İPi
Ürünün kullanımı son derece kolay.İpi çekip bıçak/bistüri gibi yere takıyorsun ki hemen takılıyor.Sonra da kesip kullanıyorsun.Ben özellikle et yediğim zaman kullanıyorum.Naneli olması da bence çok güzel.Çok fazla nane aroması alamıyorsun ama belki de böylesi daha iyi.
BENRİ NANE AROMALI DİŞ İPİ
Ürün inanılmaz küçük ve tatlı.Bu özelligi ile bile biterse tekrar alırım.Eğer sizde çantanızda diş temizleme ürünü taşıyorsanız ve uygun fiyatlı olmalarını istiyorsanız Benri markasına göz atın derim. Benri markası Gratis'de satılan bir marka ve indirime de sık sık giren bir ürün.Ben bu ürünü 1 TL gibi bir fiyata almıştım ki normal hail de 2,5 TL falan sanırım.
Gratis'e gittiğiniz de göz atın derim.
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım hoşunuza giden bir yazı olmuştur.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: