19 Aralık 2019 Perşembe

MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY

Herkese merhaba ; ten makyajı yapmayı çok sevmeyen biri olmama rağmen fondöten ve BB krem çekmecem oldukça doludur, indimlere kanıp aldığım , yeni çıktığı için denemek istediğim ürünlerle dolu olan çekmeceyi ara ara boşaltıyorum. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın doğum günü partisi vardı ve dışarı çıkacaktık ve bende  büyük bir merakla aldığım MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY  olanı  denedim ve bugün de konum olarak onu seçtim.
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY 
24 saat kalıcılık ve full  kapatıcılık vaat eden bu fondöteni keşke daha önceden deneseydim , her zaman  makyaja ;  önce göz makyajını yaparak başlarım ,tenime sürdüğüm nemlendiricinin ve bazın emilmesini beklemek böyle daha kolay oluyor benim için, ayrıca bazen farlar dökülüp  makyajı mahvedebiliyor malumunuz . Ben de bu riske  girmiyorum. Daha önce denemediğim  bir fondöteni acelem olduğu bir günde ilk kez deneyerek yeteri kadar büyük bir riske girdiğimi fark etmemiştim o anda 😟 . Ben testerina güvenerek  en açık rengini  aldım mağaza ışıklarında tenime  uyuyacak gibi duruyordu. Yüzüme sürdüğüm zamansa rahat 2 ton kadar koyu geldi.Bu kadar koyu olduğu için boynuma sürmem de bir fark yaratmadı, yüzümde kalıp gibi durdu bir türlü oturmadı , ağırlık yaptı.
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY 
Fondötenin kalın bir yapısı var, ciltle bütünleşmiyor , bu tarz  kalıcı fondötenlerin pudralı olduğunu ve yapılarının  kalın olduğunu okumuştum ama bu tolere edilebilecek bir kalınlık değil. Çok az aldığınızda bile tüm yüzünüzü kaplıyor bunu söylemeliyim eğer teninizle uyum sağlarsa ve  renk  tonunu tutturursanız oldukça bereketli bir fondöteniniz olmuş olur .
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY 
Ben pek fondöten insanı değilim ama ilk kez de fondöten kullanmıyorum. Ciltle  bu kadar bütünleşmeyen , en açık rengi bile bu kadar koyu olan ve zamanla cilt de oksitlenen bir fondöteni kimseye önermiyorum.

Benim yağlıya dönük bir cildim var, bu ürün pudra bazlı bir ürün , benim cildimde bu kadar bütünleşmediyse  , kuru ya da normal ciltli arkadaşların hiç hoşuna gitmeyecektir.

MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY
MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN - IVORY 
Bunu  ilk kullandığım gün , tüm makyajımı silip yeniden yapmak zorunda kaldım, daha sonralarında şans vermek amacıyla farklı bazlarla ve süngerle, makyaj fırçalarıyla denedim. Rengini açmak için başka fondötenler ile karıştırdım, BB Krem gibi olsun diye nemlendiricim ile karıştırdım  ama bir türlü rengi cildime uymadı ve yapısı bütünleşmedi.

Genel olarak memnun kalmadığım ; MAYBELLİNE SUPER STAY FONDOTEN ile ilgili yorumlarım bunlardı. Piyasada harika fondötenler var , illa da bir fondöten alacaksanız bundan uzak durun ve kalıcılığı başarılı olan başka fondötenlere şans verin.Çok fazla renk seçeneği de yok illa da alacaksanız, rengini iyice bir test edin oksitlendiğini  de unutmayın.Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı kendinize iyi bakın hoşçakalın.

5 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Cildim kuru olmasına rağmen ben o kadar nefret etmemiştim bu fondötenden; ama kalın yapılı olduğu doğru. Ve renk skalası çok çok sıkıntılı, çok da oksitleniyor. Ben de tenime uygununu alamamıştım... denyiminin de bu kadar kötü olmasına üzüldüm doğrusu. Çok sevgiler!

LerzanKaradan.com dedi ki...

bana da yapısı çok koyu geldi. Testerdan denedim renk olarak da cildime uygun bir renk bulamadığım için almamıştım

RABİA SERTELİ dedi ki...

İyi bir makyaj iyi bir nemlendirici ve üzerine süreceğiniz iyi bir fondötenle başlar. Çünkü, makyajı gösteren cilttir. Ama aksilikler de olmuyor değil. Şanssızlık olmuş. Geçmiş olsun.

deeptone dedi ki...

renk güzelmiş ama cildine koyu olmuş ondan uymadı diyon herhaldee :)

buraliolmayan dedi ki...

Benim uzak durmam gereken bir fondötenmiş...