2 Aralık 2019 Pazartesi

PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -

PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -
PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -
Herkese merhaba ; 
Sizin  saç yapınız nasıli , benimkiler; hacimsiz  ,sönük , dipleri yağlı olurken uçları kuru olmayı başaran  saçlarım var. Daha önce hiç saçlarımı  boyamadım yazın arada rengini açmak için saç spreyleri kullandım , çok düz saçlarım olduğu için de  elektrikli aletlerle  işlem yapmıyorum ama bunlara rağmen yıpranmayı her halükarda başarıyor sevgili saçlarım.

Yeni çıkan  saç ürünlerini denemeyi seviyorum , özellikle saç kremi ve saç maskesi denemek çok hoşuma gidiyor. Gün aşırı saçlarımı yıkıyorum ama bazen iki gün üst üste yıkamadığım  da oluyor , her gün saçları yıkamak saç derisi için iyi değil diye okumuştum ve  bunu uymaya çalışıyorum. Genellikle saçlarımı bir kez şampuanlarım , her yıkamada  saç kremi ya da maskesi yaparım ve sonrasında sıvı saç bakım kremleri ya da yağları ile de bakıma devam ederim.
PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -
PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -
Genel olarak saç bakım rutinim bu şekilde , ürünler değişiyor olsa da  bu rutinime uymaya çalışıyorum.
Her ayın 1'i ve 15'i benim saç bakım maskesi zamanımdır , o günlerde saçıma saç bakım maskesi yaparım bu maske yağ karışımlarından oluşur , ilerleyen günlerde  tarifi sizlerle paylaşacağım.

Pantene 3 dakikada saç bakım serisini İlk çıktığında çok merak etmiştim , acelem olduğu zamanlarda bu tarz bir ürünün iyi olabileceğini düşündüm. İyi ki şans vermişim ikinciyi bitirdiğim ve  bir tane yedeğim bulunan  nem terapisi saç bakım kremini keşfetmiş oldum.

Ürün başarılı ama çok da büyük bir beklentiye girmemek gerekiyor , güzel bir nem ve   tarama kolaylığı sağlıyor, yinede  3 dakikada mucize yaratmıyor  yani. Sonrasında saç bakım yağı uygulamadığım zamanlarda da  verdiği nem  güzel ve yeterli. Çok kuru saçlarınız varsa belki sizin için yeterli gelmeyebilir ben söyleyeyim.
PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM
PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -
Arkasında bir fındık tanesi kadar alıp saça uygulamak gerektiğini söylüyor ama bir fındık tanesi benim saçım için yeterli gelmiyor, Ben bir buçuk  ceviz büyüklüğünde alıyorum ve 3 dakika  bekletiyorum , genellikle o sırada cilt bakımı yapıyorum. Sonrasına güzelce  duruluyorum.Çok yağlı bir yapısı yok o sebeple kolayca arınıyor, saçlarımı söndürmüyor daha da hacimsiz hale getirmiyor. 

Genel olarak sevdiğim bir ürün oldu, normal fiyatı 30 lira civarında satılıyor artık ama indirimde 10 15 lira arası bir fiyata bulabilirsiniz, indirim zamanında alınabilecek bir ürün olan  PANTENE 3 DAKİKADA MUCİZE BAKIM -NEM VEREN SAÇ KREMİ -  ile ilgili yorumların bunlardı , sizlerin yorumlarınızı da merak ediyorum , benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı kendinize iyi bakın hoşçakalın 😇

5 yorum:

makyajliyorum dedi ki...

Pek sevemedim bu ürünü ben, saçlarımı ne kadar iyi durulasamda yağlı görüntüsü geçmedi :(

LerzanKaradan.com dedi ki...

ben kokusunu çok seviyorum. Çok az miktarda uyguluyorum saç uçlarıma iyi geliyor

Funda Dene dedi ki...

Hiç denemedim ama denemek istiyorumm, çok güzel kokuyordu ! 😌❤️🌸

Gül Özdemir dedi ki...


Pantene 3 dakikada saç bakım serisine dediğin gibi indirimde denk gelirsen şans veririm :)

larcencielblog dedi ki...

Aslında baya işe yarar bir ürünmüş. Ben Pantene ürünlerini pek sevmediğimden denememiştim de. Aklımda olsun! Yalnız, her ayın belli günlerinde maske yapma fikrini beğendim; ben de uygulayayım :) Çok sevgiler!