22 Aralık 2019 Pazar

THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK

THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK
THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK 
Herkese merhaba ;maske yapmayı sever misiniz ben çok severim genellikle haftada 2 kez maske yapmaya çalışıyorum ,bu maskeleri genellikle banyo sonrasında açılan gözeneklerimi temizlemek için kullanıyorum. Bugün  de size çok severek kullandığım THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK   maskeden bahsetmek istiyorum.

THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK
THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK 
The body shop maskeleri seviyorum , içerikleri piyasadaki diğer maskelere oranla daha güzel   oluyor. Normal fiyatlarını  pahalı bulsam da , sık sık 1 alana 1 bedava, 3 al 2 öde gibi kampanyaları oluyor. Ben de bu maskeyi böyle bir kampanya ile aldım. Ve şans verdiğim için mutluyum.

Yeşil çay içeren bu maske özellikle sivilceleri kurutmayı ve temizlemeye vaad ediyor. Bence bu konuda da başarılı. Özellikle ;  PMS döneminde bu maskeyi kullanmayı çok seviyorum. Üzümde bulunan sivilcelerin daha hızlı dönmesine  sebep oluyor.
THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK
THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK 
Ben bu maskeyi temizlemek için gratis'ten aldığım eklips marka süngeri kullanıyorum Çok hızlı bir şekilde temizleyebiliyorum . Kil maskesi olarak geçmesine bakmayın daha çok krem tarzında bir maske, çok kurumuyor cildi gelmiyor normal kil maskeleri gibi. Temizlemesi haliyle bir  tık zor diyebilirim. Bu maske sonrasında cildimdeki sivilceler birazcık sönüyor , cildim  temizlenmiş oluyor ve bunlar olurken aşırı cildim kurumuyor.
THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK
THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK 
Çay ağacı içeren diğer ürünlerde olduğu gibi keskin bir kokusu var , benim koku hassasiyeti olmasına rağmen rahatsız olmadım. Normal fiyatı 99.9 lira ( kesinlikle 100 lira değil 😅 ) 100 ml  bir boyutu var. İndirilen alırsanız çok daha uygun fiyata gelse de tek kullanımlık yıkanabilir maskelere  kıyasla fiyatı uygun.
Benim ; içerik olarak ve etki olarak sevdiğim THE BODY SHOP TEA TREE CLAY MASK ile ilgili yorumlarım  bunlardı. Şimdiye kadar yarısından çoğunu kullandım. Elimdeki maske  stoğunu  düşününce bitince bir süre almam ama sonrasında tekrar almak istediğim bir ürün diyebilirim. Benim söyleyeceklerim bu kadardı ben bu maskeyi uyguladığımda batının yeşil cadısı oluyorum , siz bu maskeyi denediniz mi sizlerin yorumlarını da merak ediyorum 😇

10 yorum:

Nilüfer dedi ki...

Maskeleri seviyorum . Bu markayı denemedim indirimde denk gelirse alırım ben de . Normal fiyatı biraz fazla geldi .

maviye iz süren dedi ki...

Maske yapıyorum bende deneydeyim :)
Teşekkür ederim 💙

Lady Wednesday dedi ki...

Maskeleri seviyorum, hazır olanları da kendi yaptıklarımı da. Artık hiçbirini kullanmıyorum çünkü cildim çok hassas ve belli ki nem dışında birşey istemiyor :)

larcencielblog dedi ki...

Dönemsel sivilceler için benim de aklımda olsun. Cildim kuru olduğu için tüm yüzünme kullanamam ama senin dediğin gibi, özellikle PMS döneminde bu tür ek ürünler epey işe yarıyor. Çok sevgiler Mona'cım!

HürPost dedi ki...

ben genel de gittiğim kuaförde yaptırıyorum hafta bir pek evde uğraşmıyorum ama bilgilendirme için teşekkür ederim.

LerzanKaradan.com dedi ki...

çay ağacı içeren maskeleri seviyorum çünkü çok daha etkili oluyorlar. Aklımda olsun indirim denk gelirse alayım

Yeliz'in Keşifleri dedi ki...

denemedim ama hep olumlu yorumlar duydum

Kitap Eylemi dedi ki...

denenebilir , teşekkürler...

makyajliyorum dedi ki...

Maske aşığıyım bu önerini mutlaka deneyeceğim :)

esratakim dedi ki...

Farklı maskeleri denemeyi çok seviyorum, bu maskeyi de denemek isterim