6 Aralık 2019 Cuma

ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ

ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
Herkese merhaba nasılsınız umarım iyisinizdir. Ben birazcık hasta olmuştum bol bol limonlu çay içiyorum içimden limon ağacı  çıkacağından korkuyorum açıkçası 😅 .Bugün size bir süre önce bitirdiğim ama yazısını yazmayı   unuttuğum bir göz kreminden bahsedeceğim. ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ bugün bloğum da  konuğum olacak.

ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
Markayı ilk duyduğumda yabancı bir marka zannetmiştim ama okuduğum bazı yorumlar beni markanın bir Azerbaycan markası olduğu konusunda bilgilendirdi ,açıkçası öyle mi değil mi diye araştırmadım ama marka ülkemize geldi ve çoğu  insan da  ürünlerini sevdi. Ben de ürünlerini seven gruptanım. Ben daha önce bir toniğini kullanmış ve sevmiştim tabii ki onun yazısını da yazmadım 😟   O ara  birazcık tembel bir bloggerdım.

Maydanoz  özü içeren bu göz kremi, göz altı şişliklerini azaltmayı vaat ediyor , gözleri  nemlendirip bu şişliği  alacağını söylese de ,ben kullandığım süre zarfında böyle bir etki gözlemlemedim. Genel olarak göz kremlerinden  benim beklentim ; yağ butonu yapmasın , güzelce  nemlendirsin ve  makyaj  altında kötü durmasın tabii ki fiyatı da canımızı yakmasın.
ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
Bu göz kremi benim tüm beklentilerimi karşıladı,zaten uygun fiyatlı olduğu için almıştım ve kullandığım süre zarfında ne bir yağ butonu çıkarttım ne de gözlerimde hassasiyet oluştu.Benim göz altlarım çok kuru değil , verdiği nem  benim için yeterli geldi , sabah ve akşam gönül rahatlığı ile uyguladım. Üzerine makyaj yaptığım zaman  da kapatıcımı  bozmadı.

ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ
Çok güzel  incecik bir yapısı vardı , bu sayede hızlı bir şekilde emiliyordu . Çok fazla ürün almadan güzelce etki ediyordu. Piyasada bulunan pahalı alternatiflerine  oranla oldukça başarılıydı.
Genel olarak  çok sevdiğim , güzel bir nem veren ZİAJA MAYDANOZ ÖZLÜ GÖZ KREMİ ile ilgili düşüncelerim bunlardı , elimde markanın bir tane de makyaj temizleme sütü var , ilerleyen günlerde onu da sizler için yorulmayacağım. Eğer güzel bir göz kremi arıyorsanız ve  nemlendirsin  yeter diyorsanız bu ürüne bir şans verin bence pişman olmazsınız. Şimdilik hoşça kalın kendinize iyi bakın

4 yorum:

larcencielblog dedi ki...

kremin içeriğini çok merak ettim; Rossmann'a bir girdiğimde bakacağım :) Çok sevgiler!

Nilüfer dedi ki...

Göz kremlerinden beklentimiz aynı seninle .

Kubraaa dedi ki...

Merak ettim bakicam :)

Birujbikiz dedi ki...

Tam da göz kremi arıyordum. Nemlendirmesini beğendiğine göre kesin alıyorum.