24 Nisan 2020 Cuma

LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN

LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN
LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN
Herkese merhaba
Beni takip ediyorsanız makyaj yaparken renkli ten ürünleri  kullanmayı pek sevmediğimi biliyorsunuz sanırım.Benim için makyaj ; göz makyajı ,dudak ve kusurlu yerleri kapatıcı ile kapatmaktan ibaret. Son zamanlarda bu rutinimi değiştirerek bir de allıkları ekledim itiraf etmek gerekirse.Ama ben de  bazı  zamanlarda kendime daha fazla özenmeye ve özel günlerdeki gibi  hazırlanmaya ihtiyaç duyuyorum, bugünlerde de elim hep beni hayal kırıklığına uğratmayan LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN 'e gidiyor.

LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR
LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN
Kendi renginizi bulmak biraz zor ama bulursanız çok sevecektiniz.130 daha açıkken 120 daha koyu 140 çok daha koyu gibi değişik renk skalası var bu fondötenin ,bence bu çok kötü bir durum.

Ben kendi rengimi ;  tesadüf eseri arkadaşımın  fondöteninin   rengine bakarken buldum.Mağaza ışıkları ve internet  swatchlarıyla ne  yazık ki bu fondöten de doğru rengi bulamayabiliyorsunuz.Bunlar insanı ne yazık ki  yanıltabiliyor.
LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR
LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN
Bendeki  130 numarası.3 kat sıktım ki  resim çekerken belli olsun diye ama bu sıktığın hali benim bir buçuk kullanımım oluyor , onu da söyleyeyim ne kadar çok olduğunu anlayın 😅.Yüzüm ve boynum ile  rengi birebir oluyor bu ton.

Şimdi gelelim fondötenin vaatlerine  ve bendeki  etkileri ;fondöten ne mat ne ışıltılı ikisinin ortası doğal bir bitiş verdiğini,fresh bir görünüm sağladığını vaadediyor.24 saat kadar kaldığını da söylüyor.
Benim karmadan yağlıya dönük ama yer yer kuru bölgeleri  olan bir cilt yapım var. Baz kullandığım zaman daha çok gözenek sıkılaştırıcı bazlar kullanıyorum.Ten makyajında ise ışıltıdan çok , mat görüntüyü seviyorum ; yağlı cildim olduğu için ,gün sonunda zaten kendiliğinden yağlanıyor diye düşünüyorum.
Bu fondöten benim cildimde ; mat bir görüntü sergiledi. Altına  matlaştırıcı bir baz uygulamadığım   zamanlarda bile bu matlık görüntüsü oldu.Bu sebeple LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN  altına  ışıltılı bir baz uygulayarak uyguladığımda verdiği doğallık hissini  daha çok sevdim.
Fondötenin bitişi kendi halinde ; benim cildimde mat yapıda oldu. Burun ve dudak kenarlarında kurulukları çok belli etti.Altına nemlendirici kullanmama rağmen benim cildime hemen oturmadı , birazcık zaman geçmesi gerekti ,kuru ciltli insanlar çok zorlanır bence.

Fondötene  birkaç kullanımdan sonra alıştım, cildime nasıl oturması gerektiğini  çözdüm.Şu anda en sevdiğim fondöten oldu.Ben içine ışıltılı bir baz katarak  uyguluyorum.Cildimi  zaten güzelce nemlendirdikten sonra makyaja başlıyorum.Ben tüm fondötenlerimi; fırça ile uyguluyorum ve üzerinden süngerle geçiriyorum el alışkanlığım bu şekilde.
LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR
LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN
 Ben LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN 'i maksimum 16 saat cildimde tuttum.Arkadaşımızın düğünü vardı ,onun düğününe gitmeden önce  hazırlandık ve düğün sonrasında ise geç dönmüştük. Fondöten gün sonunda baktığımda; hala yerindeydi hatta cildimin yağlanması ile birlikte cildime daha çok oturmuştu.Sadece terlediğim için alın  bölgemden  hafif silinmeler vardı ama o da çok azdı.yüzümdeki diğer duruşuna bayıldım parçalanmadı , dökülmedi ve gözeneklerimi belli etmedi.(Ben gözenekli yerlere  gözenek kapatıcı baz uyguluyorum )

Kısaca yorumlarımı özetlemek gerekirse ; kendi renginizi bulursanız ve yağlı bir cilt yapınız varsa mükemmel bir fondöten.Karmadan yağlıya dönük , karma yada normal ciltli arkadaşlar ;  altına baz kullanarak ya da nemlendirici ile karıştırarak  kullanırlarsa sonuç yine mükemmel olur. Kuru ciltli arkadaşlara önermem onlar için  daha güzel  fondötenlerler var , örneğin Loreal true match fondöten mükemmel bir fondöten.

Benim LOREAL lNFAlLLIBLE 24H FRESH WEAR FONDÖTEN  ilgili yorumlarım bunlardı.Genel olarak çok sevdiğim ve biterse yeniden almak istediğim nadir ten ürünlerinden biri oldu.Karantinada  olduğumuz bu günlerde ; kendinize iyi bakın, sıhhatli kalın ve hoşçakalın ❤️

1 yorum:

Fulya34 dedi ki...

güzel ürünler tercih ediyorsunuz. Teşekkürler paylaşım için.