4 Kasım 2014 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 33:HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ VÜCUT ŞAMPUANI

Herkese merhaba
Günün 3. ve son yazısıyla daha karşınızdayım.Bu  yazım severek kullandığım ve bittikçe de farklı çeşitlerinden aldığım bir duş jeli üzerine olacak.

hobby body wash
HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ VÜCUT ŞAMPUANI
Ürün vücut şampuanı olarak geçse de benim ğözüm de bir duş jeli.Zaten köpük/vücut şampuanı gibi ürünlerin hepsini duş jeli niyetine kullanıyorum ve bu şekil de de kullanan tek kişi değilimdir sanırım :)
hobby body wash
HOBBY ORKİDE ÇİÇEKLİ VÜCUT ŞAMPUANI
Ürün 500 ML ve 12 ay kullanım ömrü var.








Ürün krem yapıda ve şeffaf bir ambalajı var.Bu sayede içinde kalan miktarı rahatlıkla görüyoruz.Agzı yeterli genişlikte ve kullanımı kolay.
Ürünün kokusu çok güzel ve inanılmaz kalıcı,banyodan çıktıktan sonra bile banyo buram buram kokuyor.İnanılmaz güzel köpürüyor ki ben köpüren ürün kullanmayı seviyorum.Hem banyoda hem de yüzümü yıkarken kullandığım ürün köpürmeli.Yoksa temizlediğine inanmıyorum.

Cildim kuru olmasına ragmen benim cildimde kuruma vb yapmadı kremsi yapısından dolayı.Kuru cildi olan arkadaşlara bu nedenle tavsiye ederim.
Kolay bulunan ve uygun fiyatlı bir ürün.Çeşitleri de var .Denemenizi tavsiye ederim.

Ürün 500 ML ve 3-5 TL arası bir fiyata satılıyor.(Ben 3 TL ye almıştım)

Benim elimde başka duş jeli de olduğu için şimdi almayacağım .Ama daha sonra mavi renkte olanını almayı planlıyorum.

Umarım sevmişsinizdir benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar; sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonraki yazım :"DENEDİM YORUMLUYORUM 34:ESSENCE  QUATTRO 09 DENİM FAR PALETİ "olacak.

Hiç yorum yok: