11 Kasım 2014 Salı

DENEDİM YORUMLUYORUM 37:Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask

Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask




Herkese merhaba
Yeni bir yazı ile karşınızdayım.Bir kaç gündür yeni yazı yazamıyordum ve kanalımla ilgilenemiyordum kusura bakmayın.Bunu telafi etmek için bomba gibi bir yazıyla ve videolarla karşınızdayım.












Bu gün sizler için bayram indirimin de aldığım ve aldığımdan beride severek kullandığım bir maskeyi yorumlayacağım.Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask;adını söyleyemesem de sadece Gratis'te satılan ve içerik bakımından da oldukça temiz olan bir peel off maske bu.

İçinde zararlı maddeleri önleyen C VİTAMİNİ ve antioksidan özellikli NAR ÖZÜ var.Cilde esneklik ve yeniden canlanmış hissi  vermeyi vaat ediyor.

Ben maskeyi hafta da 2 kere uyguluyorum ve 15 -20 dakika içinde kuruyunca soyuyorum.Pazartesileri  tüm yüzüme perşembeleri de sadece T bölgeme orta kalınlıkta uyguluyorum.









Sagdaki resim benim değil.Burada olmayanlar lokalı adlı bloga ait olması lazım.Resmini kullanıyorum.Resim için kendisine teşekkür ederim.Benimkileri çekmeye içim el vermedi.
Ciltteki tüm kiri  ve yagı aldığını görüyorsunuz.Ürün tüpteyken beyaz renkte o şekilde cildinize sürüyorsunuz.
Gelelim maskenin olumlu ve olumsuz yönlerine

OLUMLU ÖZELLİKLERİ

  • Tüm yagı ve kiri olmasada büyük bir kısmını  emiyor ve alıyor.
  • Maske sonrası cilt yumuşacık oluyor.
  • Ciltteki pürüzleri zamanla azaltıyor.
  • Temizlemesi ve uygulaması çok kolay
  • Ürün 150 ml haftada 2 defa kullanıyorum 1 sene rahat yeterli olur-normal fiyatı 15 -20 tl arası indirimlerde tadından yenmiyor.(ben 5,70 tl fiyata almıştım)
  • İçerik bakımından çok temiz.
  • Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka diye biliyorum.

OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ


  • Kokusu kötü.İlk başta agır geliyor ama hemen alışıyorsun.Ben C vitamini ve NAR içeren ürünlerin kokusunu sevmiyorum.
  • Hassas (gentle) dese de orta sertlikte bir  peel off maske o nedenle de yag ve kiri emiyor.Hasss ciltliler sorun yaşayabilir.
  • Kuru bölgelere uydulandığında yagı emdiği için sorun olabilir.Kuru ve normal ciltliler sorun yaşayabilirler.Bence peel off maskeler karma-yaglı ciltliler için daha kullanışlı oluyor.

Bunlara ragmen benim severek kullandığım bir maske oldu.İndirim de rastlarsam serinin diğer iki ürününü de almayı planlıyorum.

Umarım sevmişsinizdir.Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonraki yazı:"DENEDİM YORUMLUYORUM  38:GARNİER ESAS BAKIM RAHATLATICI TONİK"olacak.

Hiç yorum yok: