21 Kasım 2014 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 41 :TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE

TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE


Herkese merhaba
Buğün sizler için bir maske yorumlayacagım.Bildiğiniz gibi TOTES MEER markası GRATİS'e özel markalardan biri yada ben öyle biliyorum.Bu maskeeri bşka bir yerde görmedim çünkü. TOTES MEER markasının daha önce derin temizlik maskesini yazısı burada ve nem maskesini yazısı burada yorumlamıştım. Buğün de sizler için antistress maskesini yorumlayacagım.Umarım seversiniz.
TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE 
Maske diğer maskeler gibi 2 kullanımlık paketler halinde satılıyor ve indirim zamanında(%70 indirimin olduğu dönem de) 0,75 TL gibi bir fiyatla  satılıyordu.
TOTES MEER ANTİSTRESS MASKE 
Maske jel kıvamında şeffaf renkte.İlk başta biraz jole gibi partiküllü gibi dursa da yüzümüze sürdüğümüz de pürüzsüz bir hal alıyor.

Bir bakıma canlandırıcı maske gibi yüzümüzü canlandırıyor.Maske sonrasında yüzümüz parlıyor ve yumuşacık oluyor.

Maskeyi 2 hafta da bir ıyguluyorum.Normalde haftada 2-3 kez uygulanabilen bir maske.Olsa da olur olmasa da olur denilen maskelerden.Elimde 3 tane daha var.Onlar bitince tekrar almam.Ama kullanırken herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu maskeyi  severek kullanıyorum.Kendimi şımartmak için kullandığım maskelerden biri.

Uygun fiyatlı bir maske arıyorsanız bakın derim.Elim de TOTES MEER markasına ait olan 2 çeşit maske daha var.Onların da yazılarını zamanla yazacagım.
Umarım sevmişsinizdir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonraki yazım :"DO İT YOURSELF (DIY/KENDİN YAP) 1:KİL MASKESİ" olacak.

Hiç yorum yok: