25 Şubat 2015 Çarşamba

ŞUBAT 2015 FAVORİ KOZMETİK VE BAKIM ÜRÜNLERİM

Merhaba herkese
Buğün sizlere şubat ayı boyunca kullandığım ve favorim diye adlandırdığım kozmetik ve bakım ürünlerimi tanıtacağım.Umarım hoşunuza giden ve bilgilendirici bir yazı olur.
ŞUBAT 2015 FAVORİ  KOZMETİK VE  BAKIM  ÜRÜNLERİM
Toplu hali bu şekilde olan favorilerim de neden 2 tane bebek şampuanı şişesi olduğuna birazdan geleceğiz.
ŞUBAT 2015 FAVORİ  KOZMETİK VE  BAKIM  ÜRÜNLERİM
Bunlar Şubat ayı boyunca kullandığım ve favorim olan bakım ürünlerim.Şimdi ayrıntılı bir şekilde yakından bakalım.
  1. NİVEA Q10 MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ:Bir indirimde almıştım ve iyi ki almışım.Benim makyajımı iyi çıkarıyor.Kışın kurumaya meyilli bir yapısı var.Bu ürünü bebek şampuanıyla dönüşümlü bir şekilde kullanıyorum.Bundan da memnunum.Yazısını yakında yazacağım.
  2. DİADERMİNE DENGELEYİCİ YÜZ YIKAMA JELİ:Resimde bu ürün yok demeyin.2numaralı bebek şampuanı şişesinde bu ürün var.Kasım ayında bu ürünü Bim'de 5TL fiyatına bulunca hepsini toplamıştım(4 TANE)Temizlemesi falan güzel.Ben ilk kullanım da düşürüm kabını çatlatınca ziyan olmasın diye bulduğum bu kaba boşalttım.
  3. JOHNSON BABY ŞAMPUAN:Makyajımı çıkarırken,şaçımı yıkarken,özel şampuan yapımında,duş jeli olarak,fırça temizlerken vb yöntemlerle kullanıyorum.Seviyorum da bittikçe alıyorum.
  4. BABY DREAM EL VE YÜZ KREMİ: Rossmann da satılan bu ürünü ürün bitirme projesi sonucunda el kremi olarak kullanıyorum ve çok da memnunum.
  5. WATSONS SÜTLÜ SAÇ MASKESİ:Ayrıntılı yazısını yazacağım ama tiryaki si oldum demeliyim.(arkada film müziği olarak bu eski şarkı çalıyor da)
  6. ALEİN GODLE VÜCUT LOSYONU:Meyve kokulu,ince yapılı biraz sıvı  ama kolay emilen ve orta derece de olsa da fiyatına göre çok iyi bir nem veren vücut losyonu.Severek kullandım 1/3'ünü.
  7. LOREAL ELSEVE MUCİZEVİ YAG: Ayrıntılı yazısı yazılacak.
  8. NİVEA LİP BALM(ESSENSİAL CARE):Kokusuna ve sürümüne bayıldım.Verdiği nemlilik hissi de çok güzel.
  9. ARKO NEM SOFT TOUCH EL KREMİ:Evde kullandığım el kremi.Kısa süreli nem verse de yapısı kokusu ve emilmesiyle favorim oldu.Yazın daha çok seveceğimden eminim.
  10. ALTERRA ALEO VERALI GÖZ KREMİ:Bilyeli yapısıyla kullanımı kolay.Ve aleo veralı oluşuyla da çok düzel bir nem veriyor.
ŞUBAT 2015 FAVORİ  KOZMETİK VE  BAKIM  ÜRÜNLERİM
Bunlarda kozmetik ürünlerim.Ne kadar az değil mi.Makyaj yapmaya üşenince böyle oluyor maalesef.
  1. AFRODİT MARKA SİYAH GÖZ KALEMİ: Bu ürünü seviyorum.Göz içim de aksa da üstünde gayet kalıcı.
  2. RİVAL DE LOOP YOUNG PUDRA:Bu young serisini çok seviyorum.Ürünleri daha temiz ve hafif yapılı geliyor.Bu pudra da matlaştırma da ve ürünü sabitlemede oldukça başarılı.
  3. FLORMAR LİP LİNER: Üşenmediğim zaman kullandığım bir ürün.Seviyorum flormar markasının dudak kalemlerini.
  4. ESSENCE GET BİG LASHES MASKARA(WATERPROFF):Bu ürünü çok sevdim.Tek kötü yani benim kinin koruma bandı açılmış olduğu için yarı kururdu.
  5. AVON COLOR TREND AMETSY RUJ:Severek kullandığım bu rujun yazısını da yazmıştım.
  6. RİVAL DE LOOP KAPATICI:Göz altlarım da çizgilenme yapmadı ki bence bu bile yeterli bir sebep.Orta kapatıcılıkta parfümlü ve sarı alt tonlu bir ürün. Stolananacak kesinlikle.
  7. RİVAL DE LOOP 100 NUMARALI RUJ:Kahve alt tonlu bir nude. Bu ruju ne kadar sevdiğimi duymayan kalmadı sanırım.
  8. KALYON TIRNAK ETİ SERTLEŞTİRİCİSİ: Bu aralar sürekli kırılan tırnaklarıma çok iyi geldi.Arttık her daim kullanırım ben bunu.
  9. ESSENCE 49 NUMARA (RHE ONLY CHANCE) OJE:Bu renge bayıldım.Yazısını da yazmıştım.
Benim şubat ayı boyunca kullandığım ve favorim olan ürünler bu şekildeydi.Umarım hoşunuza gitmiştir.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: