2 Şubat 2015 Pazartesi

BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER

Herkese merhaba;
Yağmurlu  ve soğuk bir şubat günün de sizlerleyim. Haftanın ilk gününe şiddetli bir fırtınaya başladık hadi hayırlısı.Son zamanlarda bir heyecan içindeyim umarım olur ve sizlerle burada paylaşırım.Bir koşturmaca bir bekleyiştir gidiyor hayırlısı diyorum başkada bir şey demiyorum.Sonuçlandığı vakit sizlerle paylaşacağım.Of yazarken bile kalbim ağzımda atıyor.Şu 10 gün bitse de kurtulsam.Yanlış anlaşılmasın diyorum manita/sevgili olayı değil.Gökteki yalnız gezen yıldızlar gibiyim o konuda.Neyse bunları burada bırakalım ve bugünkü yazımıza dönelim:(durum bir sonuca bağlanınca  sizlerle paylaşacağım  olay bitmeden konuşunca nazar değecek diye korkuyorum ve kasılıyorum  zaten aşırı stresliyim anlayışınızı istiyorum bu konuda)

Çok sık ve aşırı miktarda ürün bitiren biri değilim zaten ama bir de o biten ürünleri evde depolamak titiz bir annen olunca baya bir zor oluyor.Ben de birikmeye başlayınca ve kısa zamanda bitecek  başka ürünüm olmayacağını anlayınca bu bitenler yazımı yazıyorum.Çok fazla ürünüm yok ama bence az da değil.Hadi başlayalım da sizin de çok zamanınızı almayayım;
BİTENLER VE ÇÖPE GİDENLER 
  1. FACELLE 36'Lİ GÜNLÜK PED: Severek kullanmadım zaten ama bitti.Uygun fiyatlı olduğu için almıştım.Memnun kalmadığımı bir yazımda sizlere söylemiştim zaten emicilikleri berbat ve ürünün emiciliği sağlayan mavi tabakası yok.Belki markanın başka ürününü denerim ama bu ürününü almam.
  2. DERMOKİL KİL ÖZLÜ ŞAMPUAN:Bayılıyorum buna.Ayrıntılı yazısını da yazmıştım.Tek sıkıntısı kolay bulunmaması.Elimde yarım bir tane var ve başka yok.Bitince ne yapacağım bilmiyorum :)
  3. HOBBY ARGAN VE PAPATYA YAĞLI ŞAMPUAN:Ne zamandır elimde olduğunu hatırlamıyorum.İçinde tek kullanımlık kalmış bir halde banyoda buldum ve kullandım.Fiyatına göre güzel bir ürün.Orta halli bir şampuan.
  4. FA  SPORT DEODORANT:Başta kardeşim olmak üzere tüm aile ortaklaşa kullanıyorum.İndirim de de 2 tane alınmıştı.Bence orta halli bir ürün.
  5. PERFECT PURİTY AGIZ ÇALKALAMA SUYU:Her ay biten bir ürün.Fiyatına göre verdiği his güzel.İndirimde alıyoruz.Şu anda da yenisi banyo da duruyor zaten.
  6. NİVEA KLASİK KREM:Bu teneke kutu da olan kremi severek kullandım.Ben kışın bu ürün gibi yaglı kremleri daha çok sevdiğim için gelecek kış tekrar alabilirim.
  7. NEA SOFT PAMUK ÖZLÜ KREM.Bu krem de orta yaglı bir kremde.Emilmesi ve verdiği his kalıcıydı.Tekrar görürsem tekrar alırım.
  8. KİPA MENTOLLÜ MENDİL:Bu mendilden çok bitti ama ben bunu numune olarak bıraktım ve atmadım.Eğer Kipa da görürseniz mutlaka alın. Mentollü  güzel ve kokusu kalıcı.Kalın ama yumuşak bir mendil.Hemen dağılmıyor. Selpak mendile göre de uygun fiyatlı bir alternatif.
  9. TOTES MEER DERİN TEMİZLİK MASKESİ:Bu aralar rutinimi iyice bıraktım ve tekrar eski haline getirmeye çalışıyorum.Bu maskeyi de severek kullanıyorum.Maskenin ayrıntılı yazısı burada
  10. BLACK SUEDE PARFÜM:Avon da satılan bu parfümü kardeşim severek kullandı.Sevgililer gününe az kaldığı için almanızı öneririm.(Odunsu ve oryantal kokuların aynı parfümde buluştuğu ender markalardan birisi olarak Black Suede EDT tercih edebilirsiniz. Kendine güvenen samumi erkeklerin kokusu özellikle odunsu ve oryantal aromalardan vazgeçemeyenler içindir. Amber, paçuli ve misk’in muhteşem birlikteliği ilk deneyimden itibaren kalıcılığa hayran kalacaksınız.)Ürün tanıtımı bu şekilde.Kokunun kalıcılıgı son derece yüksek.
Benim bitenlerim bu şekildeydi umarım sevmişsindir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.


İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Hiç yorum yok: