19 Haziran 2015 Cuma

ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ

Merhaba canlar

Ramazan ayının ikinci günündeyiz ve bugünün ikinci yazısını ABFEN FARMA firması tarafından denemem için gönderilen nazal yıkama ürünüyle ilgili yazacağım.Bu ürün için ABFEN FARMA firması ve yetkililerine çok teşekkür ederim.
healty nazal washer
ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ

Burun yıkama olayı normal hayatta çok fazla insanın özen göstermediği gerek duymadığı bir temizlik şekli ancak benim için öyle değil.Çok sık gribel enfeksiyona  yakalanan ben aynı zamanda sinüzite de sahibim ve burnum tıkalı yada kuru olduğunda yaşamımı olumsuz etkileyen bir durum ortaya çıkıyor.Normal de kendimce nazal yıkma yaparken bu ürünle hem daha pratik hem de daha etkili bir yönteme kavuşmuş oldum.


ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ
Hangi şikayetlerde, yada şikayetleriniz olmadan kullanabileceğinizden bahsedecek olursam ; Burunda kuruluk şikayetlerinde, Burun tıkanıklığında,  tamamen tıkalı olmayan ama rahat nefes aldırmayan sıkıcı tıkanıklıklar , Kronik öksürüğe sebep olan burun ve sinüs hastalıklarında , Yüzde basınç hissi yada burun-sinüs ameliyatları sonrasında,nazal alerji kontrolü veya sadece burun hijyeninin sağlanmasında size yardımcı olabilecek bir temizlik kiti.

ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ
K.tin içinden çıkanlar şimdi ayrı olarak bakarsak;





Bir adet uygulama ve hazırlama şişesi ve 25 adet de tek kullanımlık solüsyon.Çok fazla uygulama yapabilirsiniz bu sayede ve her defasında tam hijyen saglarsınız.

ABFEN FARMA- NAZAL BURUN YIKAMA İNCELEMESİ
Kullanımı da oldukça basit.
Uygulama şişesindeki solüsyon karışımı poşetlerin birini boşaltıp üzerini içme suyuysa dolduruyorsunuz sonra da karıştırıyorsunuz, sonrasında lavaboya biraz eğilip, ağzınızı açık tutarak şişenin deliğini burun deliğinizin  birine yerleştiriyorsunuz. Başınızı hafifçe şişeye doğru çevirip yavaşça sıkıyorsunuz. Birazdan solüsyon diğer burun deliğinizden çıkmaya başlıyor. Şişeyi sıkma esnasında nefesinizi tutabilirsiniz yada burundan hafifçe nefes verebilirsiniz.Ve işlemi diğer burun deliğinizde de tekrarlıyoruz.Yeterli yıkama için, solüsyonun en az dörtte birinin kullanılması gerektiği yazıyor kullanım kılavuzun da. 

Ben  bu ürünü oldukça yararlı buldum,mevsim başlangıçlarında ve sinüziti olanlarda oldukça faydalı bir ürün.  bence vakit kaybetmeden Abfen Farma sayfasına uğrayıp ürünlerini bir deneyin derim. Çok Teşekkürler Abfen Farma... 

Hiç yorum yok: