10 Temmuz 2015 Cuma

BEBEK ŞAMPUANININ FARKLI KULLANIM ALANLARI

Merhaba güzellikler;
Buğün size severek kullandığım ve her evde bulunması gereken bir ürünün değişik kullanım alanlarından bahsedeceğim.Benim de farklı amaçlarla kullandığım bebek şampuanının   çok fazla kullanım alnı varmış araştırdım örendim çok da şaşırdım :).Eğer sizinde benim bahsedeceğim alanlar dışında kullanım alanınız  varsa yorum olarak bırakın ve bende severek deneyeyim.

Bebek şampuanları hem içerikleri temiz olduğu için hem de çocukluk günlerimize götürdüğü için bir çoğumuzun severek aldığı ve kokusuna bayıldığı asrın en güzel bakım ürünlerinde birisi.Ben genel de kokusunu çok sevdiğim için;JOHNSONS BABY markasınınkini kullanıyorum ama hepsi içerik olarak da  hemen hemen aynı  zaten.
Genelde de boyutlarıyla çok uygun fiyata gelen ürünler bebek şampuanları.Genelde kadınlar tarafından belli başlı kullanım alanları var ama ben buğün size başka kullanım alanlarından da bahsedeceğim.Lafı çok uzatmadan başlayayım ki sizi çok merakta bırakmayayım.



  • Makyaj fırçalarınızı  temizleyin: Genelde herkes tarafından kullanılan amacı bu.Az bir su ve bebe şampuanını alın köpürtün sonra da bu köpüklü karışımla fırçanızı yıkayın.Kıl dökmesine sebep olmaz ve kılları sertleştirmez.
  • Ayakkabılarınızı parlatın: Bebek şampuanlarının  içinde son derece dogal yaglar var ve bu yağlar ayakkabılarda vb aksesuarlar da bulanan derinin parlamasına neden olur.Az bir şampuanı  mendille aksesuranıza sürün anında parlasın.
  • Makyajınızı temizleyin :Özelikle waterproff göz makyajını çıkarmada inanılmaz başarılı olan bu ürünü mutlaka deneyin.
  • Hayvanlarınızı yıkayın:Köpek ,kedsi vb ev hayvanlarını yıkamak için ideal hatta yeni doğan yavrular için harika ayrıca hipoalerjik olanları da mevcut.
  • Yüz yıkama jeli olarak kullanın:Özellikle hassas ciltli olanlara şiddetle öneririm.
  • Saçınızı yıkayın:Temiz içerikli günlük kullanımlı bir şampuan arayanlara öneririm. Eger saç dökülmesi vb probleminiz varsa içine bir kaç damla çam terebentin yagı damlatarak kullanabilirsiniz.
  • El sabunu olarak kullanın:Elleri kurutmadan güzel bir şekilde temizleyen hipoalejenik bir el sabunu .
  • Hassas çamaşır deterjanı:Çok sevdiğiniz ama yapısının bozulmasını istemediğiniz o kıyafetinizi   yıkamak için kullanın kıyafetiniz yumuşacık kalsın.Bebek kıyafetlerini hassas kıyafeteri yıkamada son derece başarılı.
Benim şimdilik aklıma gelen kullanım  alanları bu şekildeydi.Çok uygun fiyatlı olan ve çok da fazla  kullanım alanı olan bebek şampuanlarımızı   evimizden eksik etmeyelim.Umarım faydalı bir yazı olmuştur Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

Bu yazı önce BLOGGERLAR PAYLAŞIYOR sitesinde yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok: