1 Kasım 2015 Pazar

KONUK YAZAR KÖŞESİ 7:DBLOGU1212'İN ÇANTASINDA NE VAR ?

Herkese iyi pazarlar;
Nasılsınız bakalım umarım iyisinizdir;kasım ayı geldi ve havalar da iyiden iyiye soğuk yüzünü gösterdi.Sonbaharı ve kışı çok seven ben bu havalara bayılıyorum.Bugün her zaman ki gibi blogum da bir konuk yazar ağırlıyorum;bu şekilde yen,arkadaşlarla tanışmayı,onların çantasının içindeki ürünleri sizlerle paylaşmayı çok seviyorum.Bu pazarın bir diğer özelliği de seçimin olması.Oy kullanacak yaştaysanız lütfen oyunuzu kullanın.Oy kullanmak en dogal vatandaşlık hakkımız ve özellikle bayanların bu hakkı almalarının dünya da ki kimi yerde  ne kadar zor olduğunu unutmayalım.Havayı,işimizi,kalabalığı tada oy kullanma yerinin uzaklığını bahane etmeyelim ve oyumuzu kullanalım.Umarım ülkemiz için en hayırlı sonuç neyse o olur.
Bu haftaki blog konuğuma sözü bırakıyorum ;

Evet arkadaşlar öncelikle merhaba ben duygu (dblogu1212).  Sevgili @evintekkizimona ‘nın sayfasında konuk olarak yazı yazmak benim için çok önemli çünkü ilk defa bir bloğa konuk yazar oluyorum. Ben bu yolculuğa başlayalı yaklaşık 5.5 ay oldu belki kısa bir zaman ama çok güzel dostluklar arkadaşlıklar edindim. Gelelim şimdi bizim konumuza ; “ÇANTAMDA NE VAR?”


Çantam bu şekilde baya büyük. Bundan 2 3 yıl önce büyük çanta sevmezdim hep küçük çantalarım vardı. Artık eşyalar sığmadığı için büyük kullanıyorum :) Markasını bilmiyorum annem almış. Rengi her şeye uyabilecek bir renk bana göre. Zaten bu ton renkleri çok seviyorum.
Büyük bir göz var onun dışında 3 tane daha var biri fermuarlı diğer ikisi küçük cepler telefon falan için (tabi ben oraya pek fazla şey koymuyorum). Bana büyük kısım yeterli oluyor. Yazın daha fazla şey taşırdım yanımda ama artık okula gittiğim için kendime yük yapmak istemediğimden işime yarayacakları alıyorum.
Her dersi bu deftere yazıyorum. Daha sonra düzgünce başka bir deftere tabi ki geçiriyorum :) Bim'den 2.5 tl gibi bir fiyata aldım sanırım tam fiyat hatırlamıyorum şuan kapağı hoşuma gitti birde küçük boy olması benim için artık bir özellikti.Yine bir bim defteri :) Not defterlerini çok seviyorum. Hele ki bu balıklıya bayıldım. Başka renkleri de vardı. Bir tane daha aldım ama onu evde bıraktım sonra kullanırım falan diye . Defteri bile yedekliyorum :)

Kaç yıldır kullandığım kocaman bir kalemliğim vardı. Eskisi ağır olduğu için çantama atabileceğim bir türde kalemlik aldım. Rengini de sevdim. 1.5 TL fiyatı da şaka gibi :)İçindeki kalemlerim de bu şekilde. Eskiden olsa her çeşit olurdu. Elemek zorunda kaldım ve bu durumu hiç sevmiyorum :(

Evet çantaların demirbaşı "cüzdanlar" bu renge bayıldım! Çanta ile uyumlu olsun diye almadım. Bu tonlardaki her şeyi alabilirim çünkü çok seviyorum :)) Mango yazıyor ama tabi ki mangodan almadım. Bizim oradaki çantacıdan aldım. Tesadüfen gözüm çarptı başka renkleri de vardı bir bu renk ve birde bordo rengi hoş duruyordu. 10 tl gibi bir fiyata hemen kaptım :)Cüzdanın içi her cüzdan gibi. Kartlık kısmı bana az geldi onun için başka bir ürünüm var bundan sonraki fotoğrafta görebilirsiniz. Kimliğimi para yerinde taşımak zorunda kalıyorum çünkü onu koyabileceğim başka bir yer yok. Ama bu ondan vazgeçeceğim anlamına gelmez. Derisi aldığımdan beri yumuşak . Cüzdanda ise baş ağrısı ve karın ağrısı için ilaç taşıyorum. Bunu da yeni huy edindim. Çok fazla kullanmadığım kartlarım burada duruyor.

Bu kartlığı Gratisten 3.5 tl ye aldım normal fiyatı 6 7 tl gibi bir şeydi. İstanbul Ümraniye de Gratis'in outleti var oradan almıştım.  Baya da uyguna geldi hiç bir hasarı da yok tamamen sansla buldum.Ben en çok kullandığım kartları ve bana lazım olabilecekleri burada saklıyorum. genelde okul yurt bankamatik ve ehliyetim yer alıyor.  İstanbul'da iken tabi ki buradakilerin içinde gratis watsons kartları olabiliyor :))
Bu küçük cüzdan benim bozuk paralarımı koyduğum minnoş bir cüzdan. Elimi attığım da hemen bulabiliyorum.
Buda onun en büyük boyu. En büyük dediğime bakmayın çok fazla büyük değil. Makyaj malzemelerimi içine atıyorum gün içinde yenilemek zorunda kaldıklarim tokalarım falan var. Göz firçasi girebilecek kadar boyutu var. Bunları ben pazardan aldım 5 li setti 3 adet daha var ama onları yanıma almadım .
 Makyaj çantam bu şekilde içindekiler güne göre değişiyor.  En son bunlar kalmış . Bunu da yeni huy edindim yanımda hiç taşımazdım  ama illa ki lazım oluyor.
Nivea lipbalm dudaklarım çok kuruyor.  Wet n wild brule far yanında bir fırça . Rimel  essence'den  (bundan hiç umudum yoktu fakat kullandıktan sonra sanırım aşık oldum bayıldım! !) 7 tl gibi bişeye aldım sizde deneyin hem boyutuda küçük çantaya atıp cikabilirsiniz. Avon numune rujlari sevdiğimi bilmeyen yoktur herhalde :) bu da yeni keşfettiğim bir renk.
Saçımı kaküllü kestirdiğim için düzeltmek gerekiyor bende gün içinde sürekli elimle uğraşamıyorum tarak iyi oluyor A101 ' den 1 TL gibi bir şeye almıştım.Bir minnoş selpak :) watsonsdan 20 li aldiğim ve bayıldığım selpak ama sadece dışına :)
Şimdi bunu nereden aldığımı söylediğim de belki bana bir sürü şey diyeceksiniz ama ben seviyorum ve sürekli bittiğinde aynı yerden alıyorum . Evet pazardan 10 tl ye aldım ama ben bu kokuyu yıllardır kullanıyorum .Oradan buradan alınan ıslak mendiller :)

 Arko nem serisinin sade olanının testerını kullanıp baya beğenmiştim.  Migros indiriminde erkek arkadaşım gidip bana incirli olanı almış . Kötü değil bunu da beğendim kokusu da güzel :) ama ben yedeği sade olanı da ekledim :)))Yine yedek bir Peçete niye 2 tane atmıştım çantama bilmiyorum galiba hastayım bulunsun diye sallamışım :))
Gözlük h&m markasının annem kendine almış bende ondan alıp sürekli kullandığımdan artık bana verdi. Sanırım 20 tl ye falan aldı indirim vardı gözlükler de baya da model var.Deseni Leopar gibi gözüküyor ama değil kahve tonlarında severek kullanıyorum.
Bu saati sadece 5 TL ye aldım ve bayılarak aldım.  Tam istediğim aradığım model bu şekildeydi  fakat bir türlü bulamamıştım.Emektar anahtarlık :) yurt odamin dolaplarimin anahtarları var. Öyle aham saham bir şey yok :))

İşte benim çantamdakiler bu şekilde.  Herkesin çantasında olan genel öğrenci çantası :))) bu yazıyı yazmayı sağlayan @evintekkizimona 'ya çok çok teşekkür ederim belki yakında bizimde sürprizimiz olur kim bilir :)) Hepinizi öpüyorum. Sevgilerle @dblogu1212
in
Arkadaşıma konuğum olduğu için çok teşekkür  ederim.Sizde konuğum olmak istiyorsanız bana yorum bırakmayı unutmayın :)Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Hiç yorum yok: