30 Ekim 2015 Cuma

FLORMAR BOHEMİAN DREAM LİKİT RUJ 09 (1960'S)

Merhaba herkese
Uzun zamandır yazmak istediğim ama biraz daha kullanıp öyle yazarım dediğim Flormar rujlarımdan ilkini sizler için yorumlayacağım buğün. Bu seriyi ilk çıktığı zamanda çok beğenmiştim ancak pahalı bulduğum için alamamıştım. Büyük  flormar indirimi olunca da denemek istediğim çoğu ürünü temin ettim.Serinin  en sevdiğim ürünleri  tabi ki rujları.Sıvı rujları pek sevmesem de bu serinin renk vermesine,kalıcılığına ve yapış yapış olmamasına bayıldım ve ilk gittiğimde 2 rengini aldım.Bordo rengini yaz-kış kullanan biri olarak kışın bordosuz yapamazdım ve ilk göz bebeğim olarak  da 09 numaralı 1960's adlı ruju denedim ve bayıldım. Buğün de sizlere elim yazdığınca dilim el verdiğince bu ruju anlatacağım.


 Harika bir rengi var tam vişne çürüğü bordosu benim için ne zamandır bu ton bir bordo renk arıyordum.Sürümü çok kolay,kalıcılığı normal rujlardan fazla ama 4 saatten fazla da kalmadı benim dudaklarımda çok konuştuğumdan dolayı olabilir tabii :)Kokusu çok güzel,vişneyi anımsattı bana tek katta istenilen rengi veriyor.Normal çizgilere dolmuyor ama aşırı pütürlü dudaklarınız varsa öncesin de peeling yapmak lazım tüm rujlarda olduğu gibi ;
Kalıcılığını daha ayrıntılı bu resim anlatıyor sanırım.Yaptığım swatchu ıslak mendille sildim ve bu şekilde bir renk kaldı .Makyaj  temizleyicisiyle silince renk kalmıyor .

 Dudaktaki duruşu bu şekilde biraz açık çıkmış ama ;ben  genelde ince bir tabaka sürüp elle dağıtıyorum  gündüz kullanımına daha uygun oluyor.Kendiliğinden parlak olduğunu da söylemeliyim ama yapış yapış değil ve dudakta ağırlık yapmıyor hatta kullandığım bazı rujlara göre daha hafif.Son zamanlarda stressden dolayı sivilce ve siyah nokta oluşumuna elverişli üzüm o nedenle kusura bakmayın :)
Rujun ismi de çok değişik söylemeden edemeyeceğim.Eger sizde bordo bir ruj arıyorsanız uygun da fiyatı olsun istiyorsanız seri tükenmeden gidin Flormar magazasına bakın derim 5 tl fiyatı var ve bunu kesinlikle hak ediyor.

Hiç yorum yok: