13 Ekim 2015 Salı

HC Hair Care Complex Yorumlarım

Selam herkese
Uzun zamandır blog da ve instgram da  bakım ürünü yorumlamadığımı fark ettim,sanırım son zamanlarda aldığım kozmetik ürünlerine kendimi çok faza kaptırmışım.Yorumlamam ve yazmam gereken çok fazla bakım  ürününün biriktiğini fark ettim.Ben de  ilk ürün olarak ; çok uzun zamandır kullanmak  istediğim ve kullandığımdan beri de her saç bakımı konuşmamda bahsettiğim bir saç bakım kompleksini seçtim.


Bu ürünü neredeyse blogu,youtube kanalı,instagramı olan herkes yorumladı.Bu nedene de başta kullanmayı ne kadar istesem de etkisinden şüphelerim vardı.Acaba sadece reklamı olan bir ürün mü diye düşündüm.Bende çok beklentim olmadan kullandım ve sonrasında  neden bu kadar geç kullanmaya başladığım için kendime kızdım.(bazen kendime atarlanıyorum )
Bir buçuk aydır düzenli bir şekilde kullanıyorum ve şişenin neredeyse yarısına geldim.(resimleri önceden çekiyorum bu tarz ürünler de  kullanırken kutusunu atabiliyorum bazen )Artık objektif bir şekilde yorumlayabileceğimi düşünüyorum.

İçeriği son derece temiz;bir çok yagı barındırıyor özellikle havaların soğuduğu bahar ve kış aylarında bu tarz yag karışımlı ürünleri kullanmanın faydalı olduğunu düşünüyorum.

Tüm saç tipleri için olduğunu söylüyor ve bence de öyle bu tarz çogu yag karışımı saçlarımı ağırlaştırırken bunda o tarz bir sorunla karşılaşmadım.

HC hair care saç comlexinin vaatleri bu şekilde .Vaat ettiği şeyi de sağlıyor,şimdi de ben nasıl kullandım ve  bende  etkileri nasıl olmuş ondan bahsedeceğim;
Kullanım şekli olarak ,haftada 2-3 kez önce saç diplerinden başlayarak saç uçlarına doğru uygulamayı ve 2 saat kadar bekletip arındırmayı öneriyor.Bu şekilde düzenli kullanımda vaat ettiği şeyleri yerine getireceğini söylüyor.
Ben genelde haftada bir kez (çarçamba) bu şekilde saç yagı maskesi gibi kullanıyorum ve haftanın geri kalanında 2 kezde sadece  saç uçlarıma sürüyorum 1 saat beklettikten sonra yıkıyorum.
Sonuç olarak da ;

  • Saçlarım da bariz bir parlama oldu
  • Saç diplerim de ki mevsim geçişinden kaynaklı kuruma gitti
  • Saç uçlarımda kırılma vb şeyler oluşmadı.
  • Saçlarım yumuşacık oldu.
  • Saçlarım banyo sonrasında çok güzel kokuyor
  • Saçlarımın nemlendiğini gözlemledim
Benim saçımdaki etkileri bu şekildeydi.Ben bu saç bakım yağından çok memnun kaldım.Bitince tekrar almayı düşünüyorum.İçinizde kullananlarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.

(Bu ürün denemem için firma tarafından gönderilmişti.Görüşlerim ve yorumlarım tamamen objektiftir)

Hiç yorum yok: