14 Ekim 2015 Çarşamba

BAYRAM İNDİRİMİ ALIŞVERİŞİM

Herkese merhaba
Biliyorum geç yazılmış bir bayram alışverişi yazısı olacak ama yinede yazmak istedim.Malum bayram ziyaretlerle,misafirlerle ve temizlikle geçer ev kızları için benimki de öyle geçti.Bilgisayarın başına geçip yazı yazmaya fırsatım olmadı.Daha önceden yazdığım yazıları paylaştım ki sizleri yazısız bırakmayayım; geç yazılan bu yazı konusunda anlayışınıza sığınıyorum. Aldıklarımı aldığım anda instagram da paylaşıyorum hemen görmek isterseniz beni oradan @evintekkizimona adıyla bulup takip edebilirsiniz.
Biliyorsunuz sanırım son zamanlarda dolar iyice pahalılaştı ve  buda ürünlere yansıdı.Eskisi gibi indirim yapılmıyor  ayrıca da  ürünlere  zam konuluyor.Bu nedenle de ben bu bayram indirimini olabildiğince es geçtim.Hem istediğim ürünler yoktu hemde hazır flormar da indirim varken almak istediklerimi oradan almaya karar verdim(Aldıklarımın yazısını blogda bulabilirsiniz).Bundan da pişman değilim.Zaten stoklarımı da eritmem lazım yoksa koyacak yer bulamıyorum evde :)

  1. NİVEA YÜZ TEMİZLEME KÖPÜĞÜ:Bu ürünü Migros'dan aldım.Hem merak ettiğim bir üründü.Tanıtım fiyatı 9,90 olan bu ürünü %50 indirimle 4,95 TL ye aldım.Sabahları kullanıyorum ve memnunum.Birkaç gün daha kullanıp yazısını yazacağım.Bu ürünü sanırım  Gratis de indirimli olarak 8,5 tl ye gördüm orada da %50 indirim uygulanmıştı.Nasıl olduğunu anlayın siz :)
  2. FA PİNK PANSİON ROLL ON: Rossmann indirimini bekliyordum kendi  Isana marka deo stickimin  roll on olanını alabilmek için ama indirim yapmadı.Benim de ihtiyacım vardı.Bu ürünü Migros'dan 2,39 TL fiyata aldım.
  3. FA MEN ROLL ON:Kardeşime aldım.Çantasına atsın okulda beden dersinden sonra kullansın diye çok ferah ve kalıcı bir kokusu var.Bunun deodorant olanının da almak istiyoruz.2,39 tl fiyatı
  4. VİVİDENT 45 SAKIZ/ŞEKER:Buna bu ay taktım kafayı 3 kutum sanırım.Gitmişken alayım dedim.1,5 TL fiyatı vardı.
  5. CAFE CROWN LATTE :Bunun burada olma nedeni yumuşak kahve sevenlere bu ürünün varlığını  duyurmak.Bu ürüne bayılıyorum.Çok yumuşak içimi var ve kokusu harika Ben ekonomik pakette aldım 8 tanesi 3 TL idi.
  6. 8 'Lİ SÜGER: Kullan at ürünlerden.Çok yumuşaklar,süngerimi yıkamaya üşendiğim de kullanıyorum.2 TL fiyatı vardı.
  7. 25 'Lİ APLİKATÖR: Sünger ablikatörleri özellikle yumuşak farları uygulamada sıklıkla kullanıyorum.Bunu iki tarafı da süngerli ve kutuda 25 tane var. 2 TL fiyatı vardı.Elimde bulunması için aldım.
  8. KİRPİK KIVIRICI:Bende ki eskimişti.Yerine yenisini almak istedim.Bu ürün yanında 1 tanede yedek lastiğiyle birlikte 2 TL ye satılıyordu.Bir kez denedim ve sonucunu  şimdilik sevdim.

Bayram indiriminin son günün de de ; bunları aldım.
  1. ISANA SAÇ SPREYİ 4 NUMARA:İnce saçlar için olan bu spreyi çok merak ediyordum.Elimde saç spreyi olmadığı için alıp denemek istedim.5 tl fiyatı vardı.
  2. ISANA SAÇ KÖPÜĞÜ 3 NUMARA:Hacim veren bu köpüğü elimde bulunsun diye aldım.Hakkında henüz bir yorumum yok.
  3. FLORMAR LİP BALM:Bunları ne kadar sevdiğimi instagramda defalarca paylaştım.Kalan sonuncuyu da ben aldım.
  4. FLORMAR DELUXE MULTİ EFFECT POWDER 02 RENGİ:Kahve tonlarını içeren bu pudrayı far olarak yada alllık gibi kulanırım diye aldım.Kalan sonuncuydu.5 tl
  5. FLORMAR BOHEMİAN DREAM LİP COLOR 01 RENGİ:09 numarayı o kadar sevdim ki bunu da almak istedim.
Benim bayram indirimlerinde aldıklarım bu kadardı.Siz bu bayram neler aldınız.Ürünlerle ilğili herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin sonraki yazımda görüşenceye kadar kendinize iyi bakın :)

Hiç yorum yok: