5 Kasım 2019 Salı

KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM


Herkese merhaba nasılsınız 
Bugün sizlere korendy.com.tr  den  yaptığım  iki farklı alışverişimden paylaşmak istiyorum .Aslında alışverişlerimden bir tanesini yapmayı düşünmüyordum ama dayanamadım ve ilk siparişimi verdiğim  ertesi günü  ikinci siparişimi  verdim ,ikisi beraber gelince de sizlerle paylaşmak istedim. 
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Ben cilt bakımında; kore cilt bakımı yapıyorum, hemen hemen her ürünümü kore cilt bakımı ürün olarak seçiyorum bunları güvendiğim @korendy.com dan alıyorum.Daha önce internetten yurtdışı kaynaklı alışverişlerde yaptım.Ne yazık ki bunlardan elime geçen bir ürün olmadı, para iadelerimi hala bekliyorum ama  açıkçası pek ümitli değilim.Ülkemizde yurt dışından gelen kozmetikte yasak olduğu için ürünler gümrükte takılabiliyor zaten artık çoğu üründe de gümrük  vergisi ödüyoruz , ücret olarak  artık  bir ürünü yurtdışından getirmek ile güvendiğiniz bir yerden almak arasında pek bir fark kalmadı ,bende artık böyle bir riske girmiyorum güvendiğim bir site olan @korendy.com dan alışveriş yapıyorum.Daha önce defalarca alışveriş yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım gönül rahatlığı ile sizlere önerim.

KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
 Her bir siparişim ayrı ayrı paketlenmiş ve elle yazılmış bir notla geliyor,bu şekilde gelen kutular  kendimizi  daha özel hissettiriyor, özellikle cilt bakımını  kendime hediye alıyormuş gibi hissediyorum ve bu beni mutlu ediyor böyle küçük jestleri ne yazık ki her site  yapmıyor.
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Ürünlerin hepsi orijinal kutularıyla, baloncuklu bir şeye sarılı geliyor , daha önce hiç zarar gören ürünüm olmadı bu şekilde tedbir almış oluyorlar.
KORENDY ALIŞVERİŞİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Ben siteden toplamda 4 parça ürün aldım ve bir sürü testler geldi.Aldığım ürünlerin iki tanesi daha önce vardı ama stok da  olmadığı için iki aydır stoga geri girmelerini bekliyordum ve stoga girer girmez aldım , diğer iki tanesi de zaten yeni çıkmıştı ,tanıtım indirimi vardı onları da o şekilde aldım.
KORENDY ALIŞVERİŞİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
İ'm from  ginseng serumu ;  anti-age özellikleri , sivilce izlerini doldurması ,hem de cilde  canlılık vermesi nedeniyle çok fazla övülüyordu ve memnun kalan çoktu .Ben bu ürünü kullanmak için kış mevsiminin gelmesini  bekliyordum ama o süre zarfında stoktan çıktı ve kış girerken tekrar stoğa girdi ve ben de tabii ki stok da görür görmez  aldım.Henüz denemedim ama en çok merak ettim ürünlerden biri buydu.ı'm from markasının zaten ürünlerini seviyorum içerikleri çok temiz bu serumda markanın  en bilindik ürünlerinden biri.
KORENDY ALIŞVERİŞİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Yaş 27 , artık anti age ürünleri yavaş yavaş kullanmaya başlamak gerekiyor diye düşünüyorum. Çok fazla bu amaçla ürünler kullanmadım ,elimdeki ürünlerin bitmesini bekliyorum ama rutinime yavaş yavaş  ekleme  kararı aldım , bu sebeple de , çoğu korelinin ı'm from ginseng serum ile birlikte kullandığı klair's midnight blue youth active drop serumu aldım. Peptit içeren bir serum bu.Peptit tarzındaki ürünlerine geçmek için  ilk kullanilabilecek ürünlerden biri diye okumuştum. Cildimi alıştırmak için daha  hafif versiyonlu bu ürünü tercih ettim. Peptit kuvvetli bir içerik hafif yoğunluktan daha yoğunluğa geçmek gerekiyor cilde zarar vermemesi adına. Bu ürünü ginseng serum ile birlikte karıştırarak kullanmayı düşünüyorum.

KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Aldığım bir diğer ürün ise cildimi  beslemek adına , uzun süredir merak ettiğim bir içerik olan propolisti. By wishtrend propolis ampul  yeni çıkmıştı, normalde propolis içeriği başka bir kore markasında vardı , ama ondaki yüzde daha yüksek olduğu için cildimi alıştırmak adına daha az yüzdeli bu ürüne önce şans vermek istedim, çünkü bu içeriklerin  hepsi kuvvetli içelikler , cildimi besleyeceğim diye zarar görsün istemiyorum. Bu ürünü akşam rutinim de kullanacağım , belli aralıklarla daha çok besleyici bir maske gibi kullanmayı düşünüyorum. 
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Son olarak siteden aldığım ürün ise ; By wishtrend  Acid-duo %2 mild gel cleanser ürünü oldu. Bu ürün daha önce kullandığım cosrx  salisilik asit  temizleyeceğime oranla daha hafif bir ürün diye biliyorum,içerisinde aha,bha ve pha var.Kış geldiği için salisilik asit cildime ağır gelebilir diye düşünüyorum ve daha hafif formüllü bu ürüne şans vermeye karar verdim , umarım diğer ürünü sevdiğim kadar bu ürünü de severim.
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM
KORENDY ALIŞVERİŞİM VE YENİ ÜRÜNLERİM 
Son olarak site bana bir dünya tester  gönderdi. Bu testerları siz  seçiyorsunuz ve böylece merak ettiğiniz ürünlerin cildinize  uyup uymayacağını  görebiliyorsunuz. Ben daha önce testlerini deneyip sonradan satın aldığım birkaç ürün oldu. Bu sebeple testerları benim seçmem çok güzel bir teknik , cilt bakımı ürünleri artık ne yazık ki pahalı,cildimize uyup uymayacağı bilmeden bir ürünü almakta  tereddüt  edebiliyoruz, istediğimiz testeri   gönderiyorlar ki bizde kullanıp   , ürünü alabilelim.Umarım daha fazla tester çeşitliliğine sahip olur site.

Genel olarak çok memnun kaldığım , bünyesinde barındırdığı çoğu ürünü sevdiğim, her geçen gün ürün çeşitliliğini arttırdığı ve bizlere özel hazırlanmış paketler gönderdiği , kendimizi özel hissettirdiği için @korendy.com ailesine teşekkür ederim. Hala merak ettiğim çok fazla marka var ,bünyenizde bulunurdunuz markaların yeni çıkan ürünleri de var ,umarım onları da kısa sürede bizlere kavuşturursunuz.

Ben aldığım ürünlerden çok memnunum. Siz sormadan söyleyeyim Bu ürünlerin hepsini bir seferde cilt bakım rutinime  eklemeyeceğim. Her bir ürünü belli aralıklarla rutinime ekleyeceğim,şimdilik sadece temizleme jelini kullanmaya başlayacağım ona acil ihtiyacım var diğerlerinde sıra ile ekleyeceğim. Eğer size kore ürünleri seviyorsanız ve  güvenebileceğiniz bir site arıyorsanız gönül rahatlığıyla korendy.com.tr  'i öneririm. Sitede artık setler de var ,ayrıca danışma hatları sayesinde size cilt yapınıza uygun en iyi ürünler hangileri onları da söylüyorlar eğer ne kullanacağınızı bilmiyorsanız danışma hattından yardım alabilirsiniz.

Benim şimdi söyleyeceklerim bu kadardı, umarım faydalı olmuşumdur sonraki yazımda görüşmek üzere kendinize iyi bakın hoşçakalın.



3 yorum:

makyajliyorum dedi ki...

Ürünler çok güzel özenle paketlenmiş, güle güle kullan :)

kozmetik ürünleri dedi ki...

kozmetik ürünler  çok güzel bir yazı olmuş

tolya dedi ki...

https://koreashop-tr.com/