20 Kasım 2019 Çarşamba

MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS - METALİC POMEGRANETE

MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS
MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS -  METALİC POMEGRANETE 
 Herkese merhaba ,
 Günlük hayatımda   pratik ürünleri kullanmayı seviyorum,ne yaparsam yapayım hep son dakikada evden çıktığım için pratik  ürünler hayatını kurtarıyor.Erken kalkmam ya da eşyalarımı akşamdan hazırlamam ne yazık ki bu duruma  çözüm  olmadı  ,hep bir şekilde son dakikada evden koşarak çıkmak zorunda kalıyorum,bunun  nedenini açıkçası  bir türlü tam  bulamadım :(  
Durum böyle olunca makyaj rutinim de de  daha pratik ürünlere yer vermem gerekiyor , genellikle de öyle yapıyorum.
Göz makyajını ; benim gibi seviyorsanız göz makyajının pratik ürünlerinin  başında  krem farlar geldiğini bilirsiniz. Çok fazla elimde krem far var  kabul ediyorum ve hepsini severek kullanıyorum ,bugün de   size Maybelline color tattoo krem farlardan 70- Metalic pomegranete renginden   bahsetmek istiyorum,son zamanlarda elim hep bu krem fara  gidiyor.

MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS
MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS -  METALİC POMEGRANETE 

Maybelline color tattoo farların   sanırım ambalajı  değişiyor  ,çünkü yeni çıkan farlar görüyorum  magazalar da ,onların ama  adlarıda eski farların adlarıyla  aynı. Belki de yapılara da  değişiyor olabilir açıkçası  bilmiyorum .Henüz yeni çıkanları  denemedim ama  eski versiyonlarından elimde toplamda 10  tane var .En son aldığım Metalic pomegranete rengiydi.Havaların soğumasıyla ve göz makyajım da daha sıcak renkler görmeyi  sevmeye başlayınca elim hep bu fara  gitmeye başladı.
MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS
MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS -  METALİC POMEGRANETE 
Daha önce color tattoo farları kullandıysanız bu farın  yapısı da onlarla aynı. Kremsi bir yapısı var , içinde hafif hafif ışıltıları olan bir renk bu. Color tattoo  farların bazı renkleri mat yapıda , bu onlardan değil. Ben hem baz olarak hem de  tek başına kullanıyorum her iki şekilde de çok sevdim.

Bu farı ; baz  olarak kullandığım zaman genellikle kızıl  yada mor göz makyaj yapıyorum,ve dudakları sade  bırakıyorum. Üzerine sürdüğüm farların daha uzun süre kalmasını sağlıyor , farların yapısını değiştirmiyor, kalıcılıklarını arttırıyor,aynı zamanda; göz kapağım da   çizgilenme yapmıyor. Kısacası baz olarak çok sevdiğim bir far oldu.
MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS
MAYBELLİNE COLOR TATTOO EYESHADOWS -  METALİC POMEGRANETE 
Bu farı  tek başıma göz kapağıma sürüp , hafif bir gölge yaparak da kullandığım oldu. O zamanki kalıcılığı, baz olarak kullandığım  zamanki kalıcılığı kadar olmuyor , hafif de olsa gün  sonunda çizgilenme yapıyor.

Genel olarak çok sevdiğim , baz  olarak çok başarılı bulduğum  Maybelline color tattoo metallic pomegranete krem far ile ilgili yorumlarım bu şekildeydi. Elimdeki diğer farların yorumlarını  da sizlerle yakın zamanda paylaşmaya çalışacağım.Daha önce yazısını hazırladığım on the bronz rengi ,timeless  black  rengi ,creamy beige rengi ,cream de nude rengi üzerlerine tıklayarak okuyabilirsiniz. Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı kendinize iyi bakın hoşça kalın.

6 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Ben de bir zaman alıp kullanmıştım bu farı, rengi gerçekten çok güzel! Güle güle kullan sen de :) sevgiler!

fatofotofan dedi ki...

Ben daha henüz metalic renkler kullanmadım sanırım kullanmaya başlayacağım bu yazıyı görünce :) Rengi çok güzel.

Yeliz'in Keşifleri dedi ki...

bir zamanlar çok sarmıştım bu renge :))

Editör dedi ki...

Kullanımı pratik ve kolay olması önemli
gün içinde zaman bulmak zaman ayırmak zor her birimiz çalışıyoruz iş güç....
Tanıtım ve makyaj ipuçları için editöre teşekkür ederiz

makyajlikareler dedi ki...

rengi çok güzelmiş:)
bir kaç tane de bende var severek kullanıyorum.
Sevgiler...
makyajlikareler

Sedoşun Blogu dedi ki...

color tattoo farları çok seviyorum bende de iki rengi var bazen kabın içinde kuruduğunu farkediyorum ona da iki damla hindistan cevizi yağı damlaratak çözüm buldum seninde aklında bulunsun :) güzel günlerde kullan öpüyorum :*