2 Eylül 2014 Salı

BİR PROJECT PAN (ÜRÜN BİTİRME )YAZISI (BAYRAM ÖNCESİ)

Nasılsınız,umarım iyisinizdir.Ben çok iyiyim.Güzel bir sonbahar gününde  karşınızdayım.Şu sırada ilk videom youtube kanalına yükleniyor.Aşırı heyecanlı bir deneyim oldugunu söylemeliyim.Konuşmak çok zor beni bilenler aşırı konuşkan (geveze) biri olduğumu bildikleri  için çok şaşıracaklardır.Yüzümü göstermedim ilk video olduğu için ama zamanla gösterebilir neden olmasın.Biraz acemi işi oldu zira acemiyim zamanla düzelecektir inşallah.
 Gelelim yazımıza:başlıktan da anlaşıldığı gibi bu bir project pan yazısı.Malum bayram yaklaşıyor ve içimdeki alışveriş canavarı kuduruyor.Eldeki yarım ürünler bitsin,yenilerine yer açılsın biraz da vicdanım rahatlasın diye  bu yazıyı ve videoyu  hazırladım.
Gelelim ürünlere;
evin tek kızı mona
project pan kurbanları


    1. DOVE YOGUN BAKIM SAÇ KREMİ:İkili set halinde iki tane almıştım .Diğerleri çoktan bitti ibunun içinde çok az kalmış bitinsin artık dediğim bir ürün.
    2. HOBBY SAÇ KREMİ:Yazısı yakında gelecek ama seviyorum bu ürünü.
    3. MASKE:Avon şişesi içinde tatlı badem ve zeytin yağı karışımı.Yağların saça faydalarıyla ilğili bir yazı yakında blog da
    4. ISANA ARGAN YAGLI SAÇ BAKIM SERUMU: Yazısı için BURAYA
    5. GLİSS EKSTRA PARLAKLIK VEREN SAÇ SPREYİ:Yazısı yakında
    6. PERFECT PURİTY AGIZ ÇALKALAMA SUYU:Fena bir ürün değil yazısı yakında.
    7. ŞAMPUAN KARIŞIMI:Garnier şişesi içinde çam terbentin esansı+johnson baby şampuan .Dökülme ve kepek için yazısı yakında.
    8. ÜREDERM LİPO:Doktor tarafından önerilen bir nemlendirici ,kaç tane bitirdim sayısını unuttum.İçinde az  kalmış ,bitince BENRİ kullanmaya devam edeceğim.
    9. LOREAL PURE ZONE TEMİZLEME JELİ:Yazısı için şuraya Miktarı az demiştim ancak iki ay olacak neredeyse düzenli kullanmama rağmen bitmedi.Ama içinde az kaldığından eminim. 
    10. FRETERNİKUS AYAK JELİ:Yazısı için buraya yerine ayak balsamını yada rossmandan ayak kremi almak istiyorum.
    11. GARNİER 3'1 ARADA:Maske olarak kullanıyorum ve kaçıncı bitirişim bilmiyorum.Elimde bir yarım ve bir açılmamış paket daha var.O benim bir tanecik aşkım.Yazısı gelecek.
    12. AVON CARE GLİSERİNLİ,E VİTAMİNLİ EL KREMİ:Az kaldı içinde ,elimdeki son tüp bir ara 4 tane birden almıştım,Yazısını yakında yazacagım.
    13. NEUTOGENA YAĞSIZ NEMLENDİRİCİ:Yazın kullanımı zor ama hava serinleyince ğüzel olan bir krem. yazısı için buraya
    14. COLGATE 3'LÜ ETKİ DİŞ MACUNU: Perlodent kullandığımı ve yazısını yazdığımı biliyorsunuz ancak o benim agzımı mahvetti.Diş macunu ararken  bunu buldum 1 tl gibi komik bir fiyata ragmen inanılmaz ğüzel, temizlik açısından pahalı markalarla yarışır ,beyazlık özelliği yok.Bitsin yerine sensodyn alacağım.
    15. TOTES MEER  NEM MASKESİ:Öke sehr onayı almış.Yazısı yakında.
    16. TOTES  MEER ANTİSTRESS MASKE:Yazısı yakında
    17. TOTES MEER DERİN TEMİZLİK MASKESİ:İçlerinde en çok sevdiğim nemlendirici maske ile bu maske.Yazısı burada
    18. TOTES MEER CANLANDIRICI MASKE:Yazısı yakında.

Tam 18 ürün seçmişim ancak ürünlerin büyük bir kısmı bitmek üzere oldugu için beni çok zorlamaz umarım.

Sonunda video youtube kanalına yüklendi.
umarım seversiniz

Şimdilik bu kadar sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonraki yazım"DENEDİM YORUMLUYORUM GLİSS SAÇ AÇICI SPREY"olacak.

Hiç yorum yok: