9 Eylül 2014 Salı

GNK YAZI DİZİSİ PART 2:SAÇIMA NASIL BAKIYORUM?

 BENİM SAÇ BAKIM RUTİNİM

Herkese yeniden merhaba 

Nasılsınız umarım iyisinizdir.Ben daha iyiyim ama henüz tam olarak iyileşemedim maalesef:(

Salğın var diyor doktorlar  aman dikkat biz eve bir hastayız.
(herkes hasta  yani)
 
Neyse efendim biz buğün neden buradayız o konuya gelçelim. Blogum da genelde ürünler hakkındaki yorumlarıma yer veriyorum.Bu ürünleri benim kullandığım(satın aldığım)  ürünler  oluşturuyor  ve bazı arkadaşlar bu konuda rahatsız olmuşlar  sanırım benim en sevdiğim yazılardan biri ürün yorumlarıdır.Bende bir ürünü yorumlamadan önce yarısını kullanıyorum da öyle olumlu ve olumsuz yönlerine yer  vererek yoruluyorum. İnanin kötü bir niyetim yok .Son yazılarım genelde saç bakım ürünleriyle ilğiliydi.Nedeni de bu yazı;
Gelelim rutinime;
HAİR CARE ROUTİNE
ÜRÜNLERİN TOPLU HALİ

Rutinim de kullandığım ürünlerin toplu hali bu şekilde
BANYODAN ÖNCE KULLANDIKLARIM

BANYODAN ÖNCE KULLANILANLAR
  1. ZEYTİNYAĞI+BADEM YAGI:Daha önce de bahsetmişim haftada 1-2 kez saç  uçlarıma ,boyuna sürüp 30-45 dakika sonra yıkıyorum.Kırılmaları azaltıyor ve besliyor.
  2. ISANA SAÇ BAKIM YAĞI:Nadir de olsa  1. ürün ile aynı amaçla kullanıyorum ayrıntılı yazısı burada

BANYODA KULLANDIKLARIM

banyoda kullanılanlar
  1. LOREAL ELSEVE ARGİNE DİRENÇ ŞAMPUAN:Saç dökülmelerine karşı savaş halindeyim.Kendi yaptığım şampuanla dönüşümlü kullanılıyor .Biraz daha kullanıp ayrıntılı yazısı yazılacaklar arasında.
  2. HOBBY SAÇ KREMİ:Ayrıntılı yazısını yazdım.Zaten project pan kurbanlarından biri.1-2 kullanımlık kaldı içinde severek kullandım kendisini.
  3. DOVE YOGUN ONARIM SAÇ KREMİ:2'li set halinde almıştım hem de 2 tane.2.şişem yazısı yazılacaklardan ve project pan ürünlerinden  ama öyle pek abartılacak bir ürün değil yani bitsin gitsin dedim,kullanıyorum öyle.
  4. JOHNSON BABY+ÇAM TEREBENTİNLİ ŞAMPUAN:Az kaldı içinde tekrar yapılacak bir ürün .1 ile birlikte   dökülmeyle savaş  timinde yer alıyor.Seviyorum bu ürünü.

BANYODAN SONRA KULLANDIKLARIM


HAİR CARE
BANYODAN SONRA
  1. GLİSS SAÇ BAKIM KREMİ:Saçımı taramak için kullanıyorum  bu ürünü .Bunun da yazısı yazıldı ve project pan ürünlerinden.Daha çok saçım kuruyken taramak için kullansam da bitirmek için ıslakken de kullanıyorum.Çok severek kullanıyorum ah ne güzel kokudur öyle.
  2. ISANA SAÇ BAKIM YAĞI:Saç serumu olarak kullanıyorum bunun gibi ürünleri .Bunun da yazısı yazıldı ve project pan de yer alıyor.Çok severek kullanıyorum ve inanılmaz yogun kıvamlı ve bereketli bir ürün.Saçıma nem vermek  için birebir .Şu anda indirimde rossman da .Ürünün ayrıntılı yazısı için buraya tıklaya bilirsiniz.

SAÇI  ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN


PANTENE BELİRĞİN BUKLELER DURULANMAYAN SAÇ BAKIM  KREMİ:Bu üründen o kadar memnunum ki bir tane de  çekilişime koydum ki sizde deneyin.Benim pırasa gibi düz saçlarıma maşadan sonra uyguluyorum ve daha uzun  süre doğal buklelerim oluyor ,sönmüyor  ayrıca nemde veriyor spreyler çok sert  ve kuru yapıyor benim saçımı.

Benim saç bakımın da kullandıklarım bu kadar.Umarım seversiniz.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve beni takip etmeyi unutmayın.(çekilişime katılmayı ihmal etmeyin.Katılmak için buraya tıklayın)


Sonra ki yazım :"DENEDİM YORUMLUYORUM :ISANA   SENSİTİVE  ROLL ON"olacak.

Hiç yorum yok: