22 Aralık 2014 Pazartesi

ARALIK 2014 FAVORİ ÜRÜNLERİM (KOZMETİK+BAKIM) VE BİR SERZENİŞ

Nasılsınız canlarım?Dışarı da kıyamet kopuyor  resmen.Gök gürültüsü,şimşek ve rüzgar.Ev de olduğum için şükrediyorum.Evdeyken de elimdeki yazılardan birini yazıp bitirmek istiyorum.Yanlış anlaşılmasın yazmayı seviyorum hatta çok da yazdığımı düşünüyorum.Tuhaf bir biçim de yazılarım sık olsa da takipçim az.Ben pek takipçi-yazı ilişkisini anlamadım.Yazılarını seviyorsam ve sık sık yazı yazıyorsa okumak için takip ederim bu mantıkta olmuyor sanki bazı şeyler.2 yazısı olup 300'e yakın takipçisi olan bir blog gördüm bugün ve nasıl olduğunu anlamadım.Tamam yazmaya başladığım da takipçi önemli değildi.Zaten bire bir konuşuyormuş gibi düşünüp blogumun adını seçtim.Sen ,ben ve hayata ilişkin her şey düşüncesiyle başladım ama takipçi sayısı da insanı motive eden bir şeymiş.Olsun ben yazmaya ve video çekmeye devam edeceğim.Benim rahatlama biçimin bu.Benim hobim.Birilerine faydam olması yeteli. Serzenişim de bitmese de azaldı ve konumuza geçme vakti eldi.

Bugün sizlere aralık ayı boyunca kullandığım ve memnun kaldığım ürünlerden bahsedeceğim.Bildiğiniz gibi ayın büyük çoğunluğun da hastaydım.İlaçlar nedeniyle cildim ve saçlarım aşırı hassastı.O nedenle fazla bir ürün kullanamadım aslında;



  1. DERMOKİL DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN:Severek hatta bayılarak kullandım.Bitti bile.Tekrar da aldım.Yazısını da yakında yazacağım.Favorim oldu bile.
  2. DİADERMİNE YÜZ YIKAMA JELİ:Hassas olan cildime iyi eldi.Ama başka da bir etkisini göremedim.Yazısını da yazmıştım.
  3. WATSONS SÜTLÜ SAÇ MASKESİ:Yazısı yakında merak edin.
  4. ISANA SAÇ BAKIM YAGI: Bitti sonunda ama kullandığım süre zarfında favorim oldu.Yazısı da yazıldı.
  5. JOHNSONS BABY ŞAMPUAN:Yüzümü yıkamak için kullandım.Makyajımı çıkarmada,banyo da yüzümü yıkamak için,fırçalarımı yıkarken,kendi şampuanımı yaparken yani her şekilde kullanıyorum.Benim için diaderminden daha güzeldi.
  6. BENRİ ALEO VERALI VÜCUT LOSYONU:Favorim zaten ürün bitirme projem de yer aldığı için de kullanıyorum.Yazısını da yazmıştım zaten.
  7. AKAT GARDİ SAÇ SPREYİ:Elma gibi kokan 450 ML boyu ile idare eder bir ürün.
  8. NİVEA ESSANSİYEL CARE LİP BALM: Vanilyalı vazelin gibi.Biraz daha kullandıktan sonra yazısı gelecek.
  9. RİVAL DE LOOP 100 NUMARALI RUJ:KAHVE-KREMİT RENKLİ NUDE.Severek kullanıyorum ve indirime girerse başka numaralılarını da alıcağım.
  10. BEE BEAUTY LİP BALM:Ürün bitirme projem de yer alıyordu.Günlük ruj niyetine kullandım.
  11. FLORMAR SİYAH KALEM:Göz içinde akma yapıyor artık uzun zamandır bende.
  12. FLORMAR DUDAK KALEMİ:Ruja uyundu.
  13. FLORMAR VİNTAGE GOLD ADLI OJE:Güzel ama çok dayanıksız.Biraz daha kullanacağım ve yazısını da yazacağım.
  14. CECİLE 08 NUMARALI OJE:Nude tonda çok güzel bir oje.
  15. FLORMAR ŞEFFAF CİLA:Hem baz olarak hem de üst kat olarak kullanıyorum.Sade de çok sık kullandım.Güzel bir fırçası da var

Hiç yorum yok: