16 Eylül 2020 Çarşamba

REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE EYESHADOW PALETTE

Herkese merhaba 😇
Umarım iyisiniz burada bugün inanılmaz büyük bir  fırtına vardı , hava hala karanlık maalesef 😒Karanlık havada içimize renk katacak bir yazı hazırlayıp neşelenelim istedim 😀Bunun için de REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ  seçtim.
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
Paletteki renkler birbirinden muazzam.Paletin içinde klasik kahveler , kızıllar olmasına rağmen ışıltılı   renklerde mevcut , hatta bir tane pigment diyebileceğimiz harika bir gold-sarı  rengine de sahip.
Çok uzun bir süre bu  paleti almayı istemiştim ama indirimler de  stoklarda   bulamamıştım. İndirimsiz ürün almamak gibi bir düşüncem oldu işin de almayı ertelemiştim.Kurban bayramı indirim de  Watsons da dolaşırken  %50 indirim de gördüm ve görür görmez hemen kaptım.

Aldığım günden beri de hafta da bir kez makyajımı mutlaka bu paleti kullanarak yapıyorum.Özellikle hava serin ve yağmurlu ise  bu palette bulunan sıcak renkleri kullanmak benim çok hoşuma gidiyor.
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
15 renkten oluşan REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ; geçiş yapmanızı sağlayacak tonlar , göz kapağınızın tümünde ve kaş altınızda kullanmak isteyeceğiniz açık bir renk, aynı zamanda çok koyu siyaha  yakın kahve  de yer alıyorum. Bence revolution far paletleri içerisinde en kullanışlı olanlardan biri.Palet  içerisinde yer alan; pigmente benzeyen rengi  dikkatli uygulamak gerekiyor.Oldukça yumuşak ve hafif sert davranılması durumunda  fazla derine  gidebilir 😇
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
Palette yer alan  ışıltılı renklerin  pigmentasyonu çok  yüksek ve yumuşacık yapıda. Uygulama sırasında dalgalanma olmuyor.Mat farların pigmantasyonu  başarılı olsa da tam  rengini alabilmek için üst üstü uygulamak gerekiyor. Işıltılı farlarla dökülme problemi yokken , mat farlarda dökülme problemi olabiliyor. REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ  ile özellikle koyu göz makyajı yaptığınız zaman önce göz makyajinızı yapmanızı tavsiye ederim.

Normal hayatım da  far bazı kullanmadan göz makyajı yapmıyorum. REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ  ; kalıcılığını değerlendirmek amacıyla hem göz bazı  kullanarak ,hem de  baz kullanmadan makyaj yaptım.
Göz bazı kullandığımda kalıcılık 12 saate kadar  kalabiliyor  ve  sonra çizgilenmeye başlıyor. Far  bazı kullanmadan uyguladığım da ise ; 8 saat sonra çizgilenmeye  başlıyor.
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ
Kısaca özetlemek gerekirse  REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALETİ  ; kalıcılık, renk seçimi , pigmentasyon yönünden başarılı bulduğum uygun fiyatlı bir far paleti oldu. Revolution reloaded far paleti serisini   oldukça başarılı buluyorum , daha önce  seriden REVOLUTION Reloaded Newtrals 3 Far Paleti'ni  incelemiştim. Yorumlarıma buradan ulaşabilirsiniz. Revolution  ülkemizde Watsons da  satılan bir marka ve Watsons  drugstore mağazalar içerisinde sık sık indirime giren mağazalardan biri.

Özellikle  indirim dönemlerinde REVOLUTION RELOADED VELVET ROSE FAR PALET 'e  şans vermenizi tavsiye ederim. Şu anda indirimsiz fiyatı 45 TL olan palete ; indirim döneminde  22 ,5 TL ye ulaşabilirsiniz ❤️Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı ,umarım faydalı olabilmişimdir.Diğer sosyal medya hesaplarım linklerini bırakıyorum oralardan da bana   ulaşabilirsiniz , şimdilik kendinize iyi bakın hoşçakalın 😇

2 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Bu palet bende de var ve gerçekten çok başarılı bir palet! Hatta kanımca, muadil olduğu ABH'den bile iyi bir yapısı var :)))) güle güle kullan Mona'cım :)

makyajliyorum dedi ki...

Kesinlikle yapısı ve kalıcılığı açısından çok başarılı bir palet, pigmentasyonu söylemiyorum bile :)