17 Nisan 2015 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 88:DERMOKİL GÖZ VE YÜZ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

Merhaba herkese
Umarım iyisinizdir. Buğün hava burada çok güzel.Bana mı öyle geliyor bilmem ama artık bahar geldi sanırım.Bahar da makyaj yapmayı pek sevmeyen biri olduğum için de makyaj temizleme sütleri;jelleri incelemem altında.
Buğün de size bir süredir kullandığım ve bana Dermokil firması tarafından hediye edilen bir makyaj temizleme sütünden bahsedeceğim.Umarım faydalı ve hoşunuza giden bir yazı olur.
DERMOKİL GÖZ VE YÜZ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
Dermokil markasında bu tarz bir ürün olduğuna bana gönderilen kutunun içinden çıkana kadar bilmiyordum.Görünce çok şaşırdım ve kullanmak için de sabırsızlıkla bekledim.Güzel bir ürün demeyi çok isterdim ama benim işte orta seviyede bir ürün.+  /- yönü tartışmalı.


Tüm cilt tipleri için yüz ve göz makyajını çıkarmak için kullanılıyor.Cildi temizler ve nem dengesini korur deniliyor.Ayrıca içinde omega 3 ve 6 olduğunu vaat ediyor.
Ben genelde cilt makyajı yapmadığım için bu ürünle göz ve dudak majyajımı çıkardım.Hem waterproff hem de normal maskarada kullandım.
DERMOKİL GÖZ VE YÜZ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

Ürün pamuk üzerinde ne kadar beyaz gözükse de şeffafa dönük bir beyaz renkte.Kokusu da bence güzel değil.Özel bir parfüm kokusuna sahip değil ama insanı da rahatsız etmiyor.
DERMOKİL GÖZ VE YÜZ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
Normal maskarayı da Waterproff maskarayı da çıkarıyor.Normal maskarayı daha iyi çıkarıyor tabi.Gözümüzün üzerinde 45 sn falan bekletip siliyoruz o kadar.(ben öyle kullanıyorum)
Sorunu şu ki biraz yaglı his bırakıyor durulasak bile o his gitmiyor.Bu his yine sıkıntı oluşturmazdı ama 1 hafta sürekli bu ürünü kullanınca gözümün üstünde bir tane yag bezesi ortaya çıktı.Konumu nedeniyle de kremden değil bundan kaynaklandığından eminim.O nedenle bu ürünü hafta da 1-2 kez kullanıyorum.
DERMOKİL GÖZ VE YÜZ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ
Bu şekilde bir agzı da var.Bu agzı şampuanda falan seviyorum ama bir temizleme sütünde bu pek de kullanışlı olmuyor.Kulak pamuğuna alıp da makyajı düzeltme de işe yaramıyor kısaca.
DERMOKİL GÖZ VE YÜZ MAKYAJ TEMİZLEME SÜTÜ

200 ml boyu ve 12 ay kullanım ömrü var.Türk malı da olsa yag bezesine sebep olduğu için alacağımı zannetmiyorum.Eğer kuru bir göz çevreniz varsa sizde yag bezesine sebep olacağını zannetmem o zaman denemelisiniz derim.
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadardı.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve rakipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

1 yorum:

audrey dedi ki...

yağ bezesine sebep olduysa fena yoksa severim bu tür yeni şeyler denemeyi ben de..