19 Nisan 2015 Pazar

MART 2015 KOZMETİK FAVORİLERİM

Merhaba canlarım
Biraz geç kalmış bir postla daha karşınızdayım.Son 3 gündür sürekli yazı yazıyorum.Nedeni de malum ögrenci evinde internet olmaması.İş arayışındayım eger iş bulursan kaldığım yere internet bağlatacağım ve yazılarımı sizlerle zamanında paylaşacağım.Bu yazım da geç olsun ama güç olmasın deyip kaleme aldıklarım -dan umarım seversiniz.
MART 2015 KOZMETİK FAVORİLERİM
Benim mart ayı boyunca kullandığım ve favorim olan ürünler bunlardı.Şimdi gelelim ayrıntılı yorumlarıma;

  1. WET N WİLD SUNSET BEACH RUJ:Simli ve şeftalı alt tonlu bir ruj.Mentollü bir tadı var.Bu aylarda sıkça kullanmak istiyorum.Simlerinin bana büyük gelmesi ve şeftali rengini çok sevmesem de güzel bir ürün.
  2. KALYON TIRNAK ETİ SERTLEŞTİRİCİSİ: Yazısı yakında gelecek ama bayılıyorum bu ürünü.Baz olarak kullanıyorum.
  3. FLORMAR 246 OJE:Bayıldım.Toz pembe-kemik rengi arası bir rengi var.Yeni nude ojem budur.
  4. FLORMAR PLUS QUARTZ:Bu ojeyi neredeyse tüm ojelerimin üstüne sürdüm.Çok da severek kullandım.Simli oje arıyorsanız bunu tavsiye ederim.
  5. RİVAL DE LOOP YOUNG FRESH KİCK MAKE UP FONDOTEN: Çok hafif yapılı bir ürün .Hafif bir kapatıcılığı var.Severek de kullandım.
  6. RŞVAL DE LOOP NATURAL TOUCH KAPAYICI:Hem kapatıcı hem de far bazı olarak kullandım.Rengi 1 ton koyu ola da çok güzel bir ürün.Bitince dogru tonu olacağım.
  7. ESSENCE FAR BAZI:Çok dogal ve güzel bir far bazı.Çok severek kullandım. Ğerçekten de başarılı bir ürün.Bitince tekrar alınacaklar arasında.
  8. ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA:Çok güzel dolgunluk veren bir ürün.Bitince yenisini almayı düşünüyorum.
  9. ESSENCE 06 SOFT NUDE LİP GLOSS:Gloss olmasına ragmen mat yapısı ve kokusu nedeniyle severek kullandığım bir ürün oldu.Bitince almayı planlıyorum.
  10. AFRODİT PARİS ASANSÖRLÜ GÖZ KALEMİ:Japon pazarından 2 TL fiyata aldım ama güzel ve yumuşak sürümlü bir göz kalemi.
  11. RİVAL DE LOOP YOUNG PUDRA: Kapatıcımı sabitlemek için kullanıyorum ve çok da memnunum.Hafif bir yapısı var.Çok da uygun fiyatlı.
Benim mart ayı boyunca  kullandığım ve favorim olan ürünler bu şekildeydi.Umarım hoşunuza gitmiştir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

1 yorum:

makyajliyorum dedi ki...

Banada beklerim cnm :)

http://beautybygizzy.blogspot.com.tr/