18 Ekim 2014 Cumartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 28 : RİVAL DE LOOP YOUNG FRESH KİCK MAKE UP FONDÖTEN

 RİVAL DE LOOP YOUNG  FRESH KİCK MAKE UP FONDÖTEN 

 RİVAL DE LOOP YOUNG rossmann
 RİVAL DE LOOP YOUNG  FRESH KİCK MAKE UP
Herkese yeniden merhaba
Bir ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım .Buğün sizlere severek kullandığım bir fondötenden bahsedeceğim.
RİVAL DE LOOP YOUNG  FRESH KİCK MAKE UP FONDÖTEN  bendeki rengi 01 Natural.Bildiğiniz gibi RDL YOUNG markası ROSMANN bünyesinde bulunan bir marka,yani bir alman markası.




Ürün mat bitişli yani karma ve yaglı ciltlerin seveceği bir ürün.İçeriğinden ben pek bir şey anlamadığım için resmini koymak istedim.
eldeki duruşu.
Ürünü sevdim hatta eylül favorilerime de koymuş olmam lazım.Benim gibi karma ciltlerin seveceği bir ürün olacaktır.Yazın üzerine pudra kullanmıştım ancak son 1-2 kullanımım da pudra kullanmadım ve benim gibi T bölgesi aşırı yağlı birinde bile parlama yapmadı.Bu renk benim cildime tam oturdu. Kapatıcılığı orta seviyede kalıcılığı da aynı şekilde.Zaten young serisi daha çok gençlere hitap eden bir seri olduğu için de bu normal.Ürün 30 ml ve 12 ay kullanım ömrü var.

Benim için tek dezavantajı kabı.Gençler için olan bir seri olduğu için kabı plastik.Pampalı bir şişede Bu kullanımı kolaylaştırıyor ve yanda taşıması cam şişelere göre daha kolay az da yer kaplıyor ama kabı kolay zarar görüyor(benimkinin kapağı çatladı mesela)

Tüm bunlara rağmen benim severek kullandığım bir ürün oldu kendisi ve benden 5 üzerinden 4 puan aldı.

NOT:RVL YOUNG serisi son  bir kaç gidişimde standını vb değiştirmiş ve ESSENCE gibi olmaya başlamış.Ürünleri vb ESSENCE şeklinde.Haliyle de ürün fiyatları 2-3 tl kadar artmış.Gözümden kaçmadı.

Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Sonraki yazım:"DENEDİM YORUMLUYORUM 29: TOTES MEER CANLANDIRICI YÜZ MASKESİ"olacak.

Hiç yorum yok: