2 Ekim 2014 Perşembe

EYLÜL 2014'DEKİ FAVORİM FİLM ,KİTAP VE DİZİ

Herkese merhaba
Bugün sizlere Eylül Ayı boyunca Sevdiğim Hatta favorim Olan Kitabı, filmi diziyi tanıtacağım.Umarım hoşunuza gider.

Gelelim sevdiklerime

1. FAVORİ DİZİM


GOTHAM

DC Comics'in ünlü kahramanı Batman'in Şehri Olarak bildiğimiz Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatacak dizi; Polis Departmanı'nda çalısan James Gordon'ı merkezine Transaction. Bruce'un Batman'e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon şehirdeki PEK Çok Kötü adamla da Mücadele edecek. AYRICA Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ettik Zehirli Sarmaşık Gibi Batman evreninin bircok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham'da arz-ı endam edecek!







BATMAN izlemeyi seviyorsanız bu diziyi kaçırmayın  derim Batman'in nasıL Batman oldu.Kötüler eskiden nasıldı gibi soruların cevabını bulacağınız Bir dizi.Daha yeni başladı.2.bölümünü izledim.Ve hoşuma da gitti.Batman sevenlerinin Göz atması gereken bir Dizi.

Fragmanı

















2.FAVORİ KİTABIM

MEZARLIK  KİTABI


Arkadaşlarının Bod diye Hitap Ettiği Kimse Owens normal bir çocuktur Bir.
Eger Bir mezarlıkta yaşamasaydı, hayaletler Tarafindan büyütülüp yetiştirilmeseydi A.Ş. next to ne canlıların ne de ölülerin Dünyasına AIT Olan sadık Bir Koruyucusu olmasaydı, Bod tamamıyla normal bir olurdu.

Bir çocuk Click mezarlıkta tehlikeler Maceralar Vardır -tepenin A.Ş. Altındaki Eklendi çok yaslı Çivit Renkli Adam, gulyabanilerin Terk Edilmiş şehrinin bulundugu Cole Acilan Bir geçit, Korkunç Bir Tehdit Saçan tuhaf Bekçi ...

Ama Bod mezarlıktan ayrılırsa, ailesini de Öldürmüş Olan Jack Denen Adamın saldırısına uğrayacaktır ...







3.FAVORİ  FİLMİM

GALAKSİNİN KORUYUCULARI




Kendisine Yıldız-Lord lakabını Takan maceracı Peter Quill'in, esrarengiz Bir küreyi Çalınca Güçlü, hırslı ettik ihtiraslı Bir Kötü Adam Olan Ronan'la Başı derde Girer. Ronan'ın tek AMACI küreyi ele geçirmektir A.Ş. met hayali TÜM evreni Tehdit Altına alabilir. Quill, ondan Kurtulmak isterken Bir Anda Kendisini birbiriyle hicbir ilgisi Olmayan uyumsuz Bir ekibin İÇERİSİNDE Bulur; tehlikeyi yok Etmek Isteyen Yıldız-Rab, Silahlı milislerden Bir rakun Olan Roket, Rakun'un yoldaşı Olan Ağaç kılıklı Groot, ölümcül yeşil Eklendi kadın Gamora A.Ş. gözünü intikam hırsı bürümüş Yokedici Drax Ile isbirligi içerisine Girer. Galaksinin Koruyucuları Olarak ANILAN met beşli, evren Click Gerçekten tehlike arz Eden met kürenin gücüne A.Ş. peşindeki düşmanlarına Karşı ne yapacaktır? 
Marvel'ın "Guardians Of Galaxy" Adlı çizgi romanından uyarlanan Eklendi filmin yönetmenliğini Slither Süper filmlerinin Yönetmeni James Gunn üstlenirken başrol A.Ş. A.Ş. seslendirme kadrosunda , Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper, Zoe Saldana isimler bulunuyor Gibi ettik.



Bu filme kardeşimle gitmiştim.Çizgi romandan uyarlama bir film.İkinci filmi olmalı ama ben sevdim.Özellikle ağaç adam favorimdi.

Benim bu ay ki favorilerim bu şekildeydi.Umarım sevmişsinizdir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

Hiç yorum yok: