25 Mayıs 2015 Pazartesi

DENEDİM YORUMLUYORUM 102:ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA

Merhaba herkese
Buğün size makyaj malzemeleri içinden  en sevdiğim ürünlerden birinden bahsedeceğim.Makyaj da kocaman kirpikler ve dolgun dudakları sevmeyen yoktur.Türkan Şoray kirpiğini o kadar severiz ki öyle bir örğü motifimiz bile vardır.Türk filmlerinde bile uzun ve dolgun kirpikler ıslak ve dolgun dudaklar çekiciliğin ve güzelliğin tanımında yer alır.Ben de buğün size son zamanlarda severek kullandığım ve artık bitmek üzere olan bir maskara/rimel'den bahsedeceğim.
ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA
Essence markasını seviyorum.Hem uygun fiyatlı hem de çok çeşitli ürünleri var.Maskaraları ise son derece başarılı.Ben buğün size GET BİG LASHES  WATERPROFF MASKARA'yı yorumlayacağım.Bu maskaranın bende waterproff olmayanı da var ama daha onu açıp kullanmadım.
ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA
Ben bu ürünü Rossmann'dan almıştım.Ürünle ilğili tek sıkıntım ben aldığımda açık olmasıydı.Ben bunu fark etmemiştim ve açtığım vakit az da olsa kurumuştu.Bunun ürünle ilğili olduğunu düşünmüyorum.İnsanımızın bantlı olan ürünü açıp bakmasının mantığını hala anlayamadım.Bunun eğitimle ilğisinin oldugunu da   düşünmüyorum.Deneyeyim güzelse açılmamış olanı  alırım diye düşünüyor insanlar.Testeriları alan bile var.Neyse bu kötü özelliği bırakıp ürüne geçelim.
ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA
Fırçası da bu şekilde,tombul bir fırçası var.Kirpikleri ayırıyor ve dolgunluk veriyor.Çok güzel bir hacim katıyor.Dökülme vb soruna yol açmadı.Akmıyor ve uzun sürede dayanıyor.

ESSENCE GET BİG LASHES WATERPROFF MASKARA
Ürün 12  ml ve 6 ay kullanım ömrü var.Dediğim gibi benimki 1 hafta falan anca kullanılır.Bitirdim ve çok da sevdim.Almak istiyorsanız Rossmann ve Gratis'e göz atmanızı öneririm.Fiyatı 11 TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Benim bu ürünle ilgili söyleyeceklerim bu kadardı.Umarım sevmişsinizdir.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve beni takip etmeyi unutmayın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

1 yorum:

Beauty beybi dedi ki...

çok bereKetli bence daha fazla gider:)

http://beautybeybi.blogspot.com.tr/ etli emin ol daha fazla gider:))