1 Mayıs 2015 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 94:ESSENCE FAR BAZI

Güzel bir günde sizlerle yeni bir yazımla karşınızdayım.Nasılsınız umarım iyisinizdir.Ben biraz(baya) yoğunum.Ders,staj,iş arayışı,ev derken resmen pestilim çıkıyor.Bu günler de sabah yataktan çıkmak ve makyaj yapmak tam bir işkence resmen ah o sıcacık yatağım ve yastığım.Neyse şimdi hüzünlenme zamanı değil,madem kalktım bu  yazıyı  sizlerle paylaşayım
ESSENCE FAR BAZI
Essence markasını ne kadar sevdiğimi bilmeyen kalmadı sanırım.Her Essence alışverişim de yada her Essence standında söylüyorum.Fiyat performans ilişkisi güzel ve çok çeşitli ürünü var. Öğrenci dostu.Bu far bazı da benim resmen şimdiki aşkım:)
ESSENCE FAR BAZI
Bu ürün ne kadar far bazı olsa da benim için geç kaldığım günlerde hem kapatıcı hem de far bazı görevini görüyor.Her iki görev için de çok başarılı bir ürün.
ESSENCE FAR BAZI
Bu ürünle ilgili tek sıkıntı tek renk olması.Bu renk benim için sıkıntı oluşturmuyor ancak bazılarına koyu/açık kaçıyormuş.Far bazı olarak da görevini hakkıyla yerine getiriyor.Benim gibi eyeliner çekemiyorsanız yada zaman alıyor diye tek far sürüp çıkıyorsanız bir far bazına ihtiyacınız far demektir.Bu üründe farın göz kapagında uzun süre bozulmadan kalmasını saglıyor.Ben sabah 11 gibi makyajımı yapıp akşam 22:30 gibi çıkarıyorum  ve  far sabah sürdüğüm gibi gözümüm üstünde.(çok kaliteli far falan kullandığımdan değil zaten benim ürünlerim uygun fiyatlı oluyor genelde).Dayanıklılık ve kalıcılık harika.

Ürünün fırçası :) da gayet kullanışlı.Ben bu tarz far bazlarını daha çok seviyorum.Daha hijyenik buluyorum kapta olanlar göre.Rengi de sag da ki gibi bence turuncu falan değil tam oturuyor benim cildime.
ESSENCE FAR BAZI
Ürün 4 ml ve 6 ay kullanım ömrü var.Ben ise her gün kullanıyorum.Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Bu benim 2. tüpüm bitince yerine yenisini almayı planlıyorum.
Eğer size sarı alt tonlu,uygun fiyatlı bir far bazı arıyorsanız bu ürüne bir bakın derim.Yanılmıyorsan fiyatı 11 TL olması lazımdı.
Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

3 yorum:

Beauty beybi dedi ki...

Ben bunu çok sevdim :) canım sende güzel günlerde kullan canım

Adsız dedi ki...

Blog keşif etkinliğinden geliyorum takipteyim :) Banada beklerim
http://makyajligunler.blogspot.com.tr/

BirHayatBirFeride dedi ki...

bende memnunum bu üründen fiyatı her yerde farklılık göstermiyorsa şayet 9.75 TL :) emeğinize sağlık