1 Ocak 2015 Perşembe

2015 İÇİN PLANLARIM

Herkese merhaba;

2015 yılının ilk yazısıyla karşınızdayım.Umarım 2015 yılı herkese sağlık,başarı,mutluluk ve bereket getirir.Her yeni yıl da yeni kararlar alınır ve gelecekle ilgili planlar yapılır.Benim bu üne kadar aldığım kararların büyük bir kısmı gerçekleşti,gerçekleşmeyenlerin de zamanı var.(uzun vadeli planlar kuruyorum genel de).
Bu yazım da da 2015 yılı için aldığım kararları sizlerle paylaşacağım.Umarım hoşunuza gider.

  1. AHY(AÇILIMI BENDE SAKLI)
  2. İŞ: Diplomalı bir ev kızı olmak başta eğlenceli gelse de (tatil gibi) uzun vade de sıkıntı oluşturuyor.Evde sıkıntıdan bir şeylere sarmaktan tutun da asosyalliğe kadar.
  3. 14 KİLO VERME:Tüm 2014 yılı botunca aldığım bu 14 kilo 2015 yılında dengeli beslenme ve hareketle gidecek.Zaten alırken sınavdır-tezdir ders çalışmaktan hareket etmedim ve sürekli yedim.Aldığım gibi gider umarım.(ileri ki ünlerde bununla ilgili bir yazı dizisi ve video günlüğü gelecek bekleyin)
  4. FORMASYON ALINACAK:Ben hemşirelik mezunuyum ve formasyon eğitimi almak istiyorum.Bunun için Ales'e girdim.Umarım sınav sonucunda alırım.Yada tekrar Ales'e hazırlanacağım.
  5. YDS HAZIRLANMA:Yüksek lisans için erekli.Bu yıl İngilizceye ağırlık vereceğim.Bunun içinde kursa gitmek yani işe girmek gerekiyor :)
  6. YÜKSEK LİSANSA BAŞVURMA :YDS ve ALES sınavının sonucunda yıl sonunda başvurmayı planlıyorum.İlerisi için gerekli bir adım.
  7. BLOG VE YOUTUBE KANALIMLA DAHA DÜZENLİ İLGİLENECEĞİM: Yazı yazma yada video çekmeyle ilgili sıkıntı yok.Sorun teknik durumu anlama. Editleme vb konuları anlamıyorum:)
  8. YILDA 54 KİTAP OKUYACAĞIM:Okunur arkadaşım.Elim de kitabım da var.Oku okuyabildiğin kadar.(isterseniz karşılıklı bir kitap kulübü tarzında bir etkinlik yapabiliriz bilmiyorum,yorumlarınızı bekliyorum)
  9. SOSYAL MEDYA VE TELEVİZYON KONUSUNDA SINIRLAMA GETİRECEĞİM:Evde oturunca TV bağımlısı oldum resmen.Silkelenmenin zamanı geldi de geçti bile.
  10. ALIŞVERİŞE SINIRLAMA GELECEK:Özellikle kozmetik ürünü az alınacak.(10 tane kırmızı tonlu rujum var 28 ojem var ve evde oturuyorum yeter yer kalmadı)İndirim öncesi bütçe ayarlanıp liste yapılacak.Liste dışı ürün alınıp STOKLANMAYACAK.
  11. KURAN'I KERİM HATİM EDİLECEK:Her insan dini kitabını 1 kez baştan sona okumalı demiş bir düşünür.Bir yerden başlamak gerekir.Ömür ne zaman son bulacak bilemeyiz değil mi.
  12. BAKIM DÜZENİNE UYULACAK:Bakımlı olmak şart.Makyajsız olabilir-olur ama bakımsız olmaz.Uykusuzluk yorgunluk bahane değildir.
Benim 2015 planlarım bu kadardı.Umarım hoşunuza gitmiştir.Sizin 2015 yılı için planlarınız neler yorum olarak bırakırsanız beni çok mutlu edersiniz.

Herkese tekrardan iyi seneler.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.

1 yorum:

gelincik zamanı dedi ki...

Merhaba, ne güzel planlar umarım hepsinde çok başarılı olursun 2015 sana istediğin bütün güzellikleri getirir:)