11 Ocak 2015 Pazar

DENEDİM YORUMLUYORUM 62:BABY DREAM YÜZ VE VÜCUT KREMİ

Merhaba canlarım;
Nasılsınız?Son bir kaç gündür inanılmaz bir soğuk var.Ellerim,saçlarım,dudaklarım hatta tüm vücudum kurudu,çatladı.Anlayacağınız kurumuş ve çatlaklarla dolu bir haldeyim.Tabi birde  bu soğukta arkadaşlarımla hasta bir arkadaşımızı ziyarete giderken şapka ve atkı takmadığım için grip oldum.Yani şu anda burnum akıyor,sesim çatallıyor berbat bir haldeyim anlayacağınız.Biraz düzeleyim video çekeceğim merak etmeyin.
Bu arada yazı yazayım dedim.Malum yazmak benim durumum da video çekmekten daha kolay.Size yazacağım ürünü özellikle böyle soğuk havalarda çatlayan cildim çok seviyor.
BABY DREAM YÜZ VE VÜCUT KREMİ
Bu ürünü bir bayram indirimin de(sanırım kurban bayramı) Rossmann'dan almıştım.Aldığımdan beri özellikle akşamları ve soğuk havalar, sabahları da kullandığım bu ürünü çok sevdim.



Ürün  bebekler için  olmasına rağmen üzerin de  hassas yetişkin ciltlerinin de kullanımına uygundur ibaresi bulunmakta.Ürün bebekler için olduğundan  içeriği daha temizdir gibime geliyor.(keşke tüm bebek ürünleri temiz olsa :)Bunun yanında  kremin içinde renklendirici,katkı maddesi,paraben ve kimyasal yag yokmuş.Ürün dermatolojik  olarak test edilmiş yani temiz bir ürün bir bakıma.(ben içerikten pek anlamam)

Ürünün içinde bal mumu ve pantenol var.Bal mumu cildi beslerken nem dengesini koruyor.(lip balmlar da bal mumundan yapılıyor).Pantenol ise cildin kurumasını engelliyor.Yani ürünün nemlendirmesi  harika.
BABY DREAM YÜZ VE VÜCUT KREMİ
Ürünün yapısı bu şekilde.Orta kıvamlı bir ürün.Orta yağlı bir ürün yazın benim cildime ağır gelir  ama  kışın cildime çok iyi geliyor.2-3 dakika içinde cildimden emiliyor.
Üründen çok memnunum.100 ml 'lik ürünün yarısını kullandım.Geri kalanını annemle ortaklaşa kullanıp bitireceğiz.Aldığım Diadermine nemlendiriciyi kullanmak istiyorum çünkü.
2,5 tl fiyatına ve 100 ml 'lik boyutuyla göre laf söylemeye hakkım yok tabi.Ürünü kuru-normal ciltlilere şiddetle öneririm.Alın deneyin hiç olmadı el kremi yaparsınız.

Benim bu ürünle ilgili söyleyeceklerim bu kadardı.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve hoş çakalın.

3 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

blog keşif etkinliğinden geldim banada beklerim sevgiler

Unknown dedi ki...

Çok geçmiş olsun, umarım toparlanmışsın. Video çekeceğim yazmıştın, Youtube kanalın varsa, linki paylaşır mısın.
Bu ürünün losyon olanını kullanıyorum, çok memnunum. Kokusu ayrıca harika

evintekkizimona dedi ki...

YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw