16 Ocak 2015 Cuma

DENEDİM YORUMLUYORUM 65:DERMOKİL KURU SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN

Merhaba herkese
Yeni bir ürün yorumlama yazısıyla daha karşınızdayım.Bugün size severek kullandığım hatta bitirdiğim bir şampuandan bahsedeceğim.Umarım güzel ve faydalı bir yazı olur.
DERMOKİL KURU SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN
Dermokil markasının daha önce toniğini kullanmıştım ve hiç memnun kalmamıştım.yazısına buradan ulaşabilirsizTonik cildimi aşırı kurutmuştu.Sanırım bu ürünlerin içinde bulunan kil yagı emip kurutuyor kullanıldığı bölge de.Tonikten ne kadar nefret ettim ise bu üründen o kadar memnun kaldım.Hatta 2014 yılı favori şampuanım olarak seçtim.Ürünü ilk kez Watsons da görmüştüm.Sanırım bayram indirimiydi. 2'li paket olarak 6 TL ye almıştım.Ucuz olduğu için ne kaybederim diye düşünmüş olmalıyım ki; iyi ki düşünüp almışım.Çok ama çok memnun kaldım ve sonra aradım taradım normal saçlar için olanını da  bulup aldım.Gelelim şimdi bu güzel ürünle ilgili yorumlarıma;



Ürünün içinde kil, kalendala özü ve kreatin var. Kreatin ve kalendala özü saça bakım yaparken kil de yag dengesini düzene sokarak saçta ki dökülmeyi engelliyor.Gerçekten de şampuanı kullandıktan sonra saçımdaki dökülme azaldı.
Ama bu şampuanı asıl sevme nedenim saç dökülmemi  azaltması değil (evet bu da gerçek bir başarı ) saç dibindeki yaglanmayı dengelemesi ve saçımı çok güzel temizlemesi.İçinde bulunan kil sayesinde saç dibimde ki yaglanma problemi azaldı ve neredeyse normal saçların  yaglanma seviyesine geldi.Normalde bu tip yaglanmayı engelleyen şampuanlar;yaglanmayı engellerken saç uçlarımı da kuruturdu,ancak bu şampuan da öyle bir durum yaşamadım.Saçımı inanılmaz yumuşak  yaptı ve besledi. İşte benim için en büyük başarısı da bu.İçinde bulunan kalendala özü sayesinde de  kokusu da  gerçekten çok güzel.
Ürün kıvam alarak da koyu bir kıvama sahip.Az bir miktarı bile çok güzel köpürdüğü için uzun   süre giden bir ürün anlayacağınız.500 ml boyutuyla yaklaşık 2 ay gidiyor.Normalde 500 ml şampuan 1 ayda biterken bunun kıvamı nedeniyle 2 katı sürede bitiyor.Daha önce 1 kutu kuru saçlar için olanından bitirdim.Şimdi de normal saçlar için olanını kullanıyorum.Ondan da çok memnunum.
DERMOKİL KURU SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN
Ürünün kapağı da normal şampuanlardan farklı.Ben daha önce bu tarz bir kapaklı  ürün kullanmamıştım.Ben bu ürünü hem çok pratik hem de daha çevre dostu buldum.(kapak için ayrı plastik üretmemişler )Bu ürünle ilgili tek sevmediğim özellik ise her yerde bulunmaması. Eger bulursanız alın deneyin derim.Ben çok memnun kaldım ve size  de şiddetle tavsiye ederim.

Benim bu ürünle ilgili söyleyeceklerim bu kadardı.Sonra ki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve takipte kalın.
(çekilişime katılmadıysanız  buraya tıklayın)

3 yorum:

n dedi ki...

Benimde ihtiyacım olan saç diplerindeki yağlanmayı dengeleyen saç uçlarını nemlendiren bir ürün. Ama benim saç uçlarım aşırı kuru ve yıpranmış bu yüzden tedirgin oldum biraz.

evintekkizimona dedi ki...

Ürün bende kurutma yapmadı saç uçların aşırı kuruysa watsons'ın sürtlü saç kremini (maskesini) şiddetle tavsiye ederim.Yada badem yağ gibi yada kullanabilirsin.Lorealın yaı pratik ve etkili.Ama az bir bebek yagı da lorealle aynı etkili veriyor saçta

Beauty beybi dedi ki...

merhaba canım bende bloğunu çekilişin aracılığıyla keşfettim süper bayıldım inanki bende bloğuma beklerim svgilerle kal..