21 Ocak 2015 Çarşamba

YİNE ALIŞVERİŞ YAPTIM BEN :)

Herkese merhaba;
Yeni bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım sanırım pazar günkü yazımda size alışveriş yaptığımı söylemiştim.Çok fazla ürünüm olmasa da tamamen ihtiyaca/yedeklemeye yönelik bir alışverişti yaptığım.
İçimdeki alışveriş canavarını en azından kozmetik kokusunda tutabiliyorum;ki buda bir başarı sayılır benim için.Lafı fazla almadan aldıklarıma geçelim diyorum;

Görüldüğü üzere aldıklarımın çoğunu  bakım ürünleri oluşturuyor.Bu alışverişimi yılbaşı alışverişi videomu çektikten sonra yapmaya başladım ve en son da pazar günü yeni ürün ekleyerek bitirdim.Tamamen karışık bir alışveriş oldu benim için;Rossann'dan tek bir parça alındı.Geri kalan ürünlerimi yerel bir marketten ve Watsons'dan aldım.Ürünlerimi anlatırken teker teker nereden/kaça aldığımı söyleyeceğim.Ayrıntılı incelersek;



Bunlar bakım ürünlerim;görüldüğü üzere duş jelleri yogunlukta.Elimde la ligne markasının oksijenli duş jelinden bir tane 750 ML yedek var ama şu anda kullandığım ve daha önce de bitirdiğim de jeli de  aynı duş jelinden olunca baya bir sıkıldım.(büyük boy da bir ürün kullan kullan bitmiyor)O nedenle de indirimde bulunca alıyım dedim.

  1. ISANA 7 BİTKİ ÖZLÜ ŞAMPUAN:Bu ürünü Ocak ayı favorilerim de gördünüz zaten.Yılbaşı indiriminden hemen  sonra aldım ve yarısından çogunu da kullandım.Güzeldi hafta içinde ayrıntılı yazısını da yazacağım.(ocak ayı favoriler yazıma buradan ulaşabilirsiniz
  2. ELİDOR 600 ML DÖKÜLME KARŞITI ŞAMPUAN:Bu ürünü yerel bir market açılışından 4 TL gibi bir fiyata aldım.Yedek olarak bulunsun dedim.Ben kullanmazsam aile fertlerinden biri kullanır.
  3. ALAİN GODJE MANGOLU DUŞ JELİ:Yine yerel market açılışından aldığım bir ürün.500 ml ve 2 tl idi hiç olmazsa el sabunu olarak kullanırım dedim.
  4. WATSONS İPEK ÖZLÜ DUŞ JELİ:
  5. WATSONS ERKEKLER İÇİN DUŞ JELİ: Watsons'da hafta sonu indirim vardı ve bu marka duş jellerin de 1 alana 1 bedavaydı.Ben de bu ikisini denemek için aldım.İkili fiyatı 4 TL
  6.  ALAİN GODJE AVOKADOLU EL VE VÜCUT LOSYONU: 300 ml boyutuyla 2 tl fiyatı olunca denemek amaçlı aldım.Aşırı kuru cildim var zaten hiç olmadı ayaklarımı nemlendirmek için kullanırım.

Bunlar da nispeten daha banyo dışı ürünler ama bunlarda ihtiyaç için alındılar.Ayrıntılı bakacak olursak ;
  1. COLGATE 3'LÜ ETİ DİŞ MACUNU:Her daim favorim oldu.2014 yılında yerini Perlodent med diş macununa bıraksa da o olmadığı zaman ilk alınan diş macunu bu.Şu anda elimdeki diğer acundan memnun kalmadığım için bunu kullanmaya aldım.Fiyatı da 1 TL idi.(perlodent med diş macunu yazısına buradan,colgete 3'lü etki diş macunu yazısına ise buradan ulaşabilirsiniz.)
  2. FA SPORT DEODORANT:2 erkek kardeşimin de favorisi.Bittikçe alınıyor.Bence kokusu cinsiyetsiz(adı her neyse)Bununla ilgili yazımı da yazmıştım.(tanesi 3 tl)
  3. AXE DEODORANT: Bu da ilk alınan ürünlerden biri.İçinde çok az kaldı.Severek kullanılıyor.Ben elimden düşürüp baş tarafını kırmış olsam da kullanımında bir sıkıntı yok.fiyatı 5 tl idi.
Gelelim son 2 ürünüme.Bu ürünler nispeten kozmetik sayılabilirler;


Gördüğünüz gibi 2 adet oje aldım.(ASLINDA 3 TANE İDİ FLORMAR OJEDEN 2 TANE ALDIM.BİRİ ARKADAŞIM DA KALMIŞTI.BEN BU RESİMLERİ VE VİDEOSUNU ÇEKERKEN.)
  1. PASTEL NUDE MOCHA:Bu ojeden bende de var ve ayrıntılı yazısını bu hafta içinde  yazmayı planlıyorum.Çok seviyorum Bir tane de bulmuşken ileri ki zamanlarda size hediye etmek için aldım.
  2. FLORMAR 228 BORDEAUX RED:Adı çok hoşuma gitti ve 2 tane birden aldım.Çok hoş kotu pembe alt tonlu bir bordoya çalan renk. İleri ki zamanlarda inceleme yazısı yazdığım zaman daha iyi tarif edebilirim umarım.Bu ojeyi de hem ismi için hem de fiyatından dolayı 2 tane aldım.Tanesi 1,5 TL idi.
Benim son zamanlarda yaptığım alışveriş bu şekildeydi.Umarım hoşunuza gitmiştir.Sonraki yazıma kadar kendinize iyi bakın ve beni takip etmeyi unutmayın.


İLETİŞİM BİLGİLERİM

BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
EMAİL:senbenvehayatblog@hotmail.com
TWİTTER:twitter.com/senbenvehayatbl
İNSTAGRAM:evintekkizimona
YOUTUBE KANALIM:https://www.youtube.com/channel/UCthmdOfIbyTUgagQh4Q8lxw

1 yorum:

Cafe Tigris dedi ki...

Merhaba, sizi google de keşfettim ve bloğunuzu izlemeye karar verdim sevgilerimle
tigrisdriver.blogspot.com
Minik Meleklerim